Home (oud)

Home (oud)


Illustratie 1 Welkom bij NextDeli Slide Slide Pijl links Pijl rechts

Nextdeli in het kort

Wij geloven in de speciaalzaak! Als speciaalzaak ondernemer sta je dicht bij je klant. Ook wil je graag dicht bij je leverancier staan.
Wij brengen je dichter bij je leverancier. We zijn hét online platform voor alle grond- en hulpstoffen voor jouw speciaalzaak.
Bestel direct bij de producent van jouw kwaliteit. Snel, compleet en voordelig!

Tomorrow’s food today!

Compleet

Compleet

Je bestelt via Nextdeli direct bij de producent. Deze deelt de vervoerskosten met andere producenten waarbij jij producten bestelt. Daarom is Nextdeli niet alleen snel en compleet, maar ook voordelig! Wij gaan voor de beste marge voor jouw winkel!

Snel

Snel

Je ontvangt jouw bestelling vanaf ‘Next-Day-Delivery’.  En dat als je wilt 5 x per week. Je ziet in de webshop direct wanneer het product bij je wordt afgeleverd als je het vandaag bestelt. Wij gaan voor snel!

Voordelig

Alle (grote en kleine) producenten bieden hun gehele assortiment aan via Nextdeli. Dat maakt dat je via Nextdeli de breedste en diepste keuze hebt! Wij gaan voor het verschil in jouw toonbank!

runderrollade
droge worsten

39

Leveranciers

455

Producten

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren