Slagerswereld

Slagerswereld

Aardappelen Groente Fruit AGF broodproducten brood & banket dkw DKW Droog- en kruidenierswaren en diepvries dranken Dranken gesneden kaas Gesneden
kaas
kaas kaas maaltijden maaltijden maaltijden mediterraans mediterraans mediterraans olien en vetten olien &
vetten
olien en vetten
pates en terrines pates &
terrines
salades en sauzen salades
& sauzen
salades en sauzen
Vis Vis vis Vlees Vlees vlees vleeswaren vleeswaren wild wild &
gevogelte
wild en gevogelte
zuivel en eieren zuivel
& eieren
zuivel en eireren
Presentatiematerialen Presentatie
materialen
Presentatiematerialen
Presentatiematerialen Verpakkings
materialen
Verpakkingsmaterialen

Welkom op de NextDeli SLAGERSWERELD

Jouw unieke toegang tot een wereld aan vers voor de slagerij. Klik op één van de categorieën hierboven om naar de SLAGERSWERELD-webshop te gaan! Je kunt via NextDeli bij alle aangesloten leveranciers producten bestellen die snel, compleet en voordelig in jouw winkel worden bezorgd. Zonder bezorgkosten door heel Nederland!

Weektoppers!

Geldig van 17 Jan – 23 Jan

Compleet
Compleet

Alle (grote en kleine) producenten bieden hun gehele assortiment aan via Nextdeli. Dat maakt dat je via Nextdeli de breedste en diepste keuze hebt! Wij gaan voor het verschil in jouw toonbank!

snel
Snel

Je ontvangt jouw bestelling vanaf ‘Next-Day-Delivery’.  En dat als je wilt 5 x per week. Je ziet in de webshop direct wanneer het product bij je wordt afgeleverd als je het vandaag bestelt. Wij gaan voor snel!

voordelig
Voordelig

Je bestelt via Nextdeli direct bij de producent. Deze deelt de vervoerskosten met andere producenten waarbij jij producten bestelt. Daarom is Nextdeli niet alleen snel en compleet, maar ook voordelig! Wij gaan voor de beste marge voor jouw winkel!

36

Leveranciers

2219

Producten

  • Consument wil best meerprijs betalen voor biologisch, als hij begrijpt waarom…
    Consumenten moeten de meerwaarde van biologische voeding begrijpen voordat ze bereid zijn er een meerprijs voor te betalen. Dat blijkt uit onderzoek van Future of Food Institute. Wie aan biologisch denkt, denkt ook vaak dat het duur is. Maar begrijpen consumenten ook waar die meerprijs vandaan komt? Uit onderzoek van het Future of Food Institute
  • Keurslager en ‘t Stoepje genomineerd…
    De genomineerden voor de Foodservice Award 2022 zijn bekend. Er zijn twintig genomineerden verspreid over negen categorieën. ’t Stoepje is genomineerd in de categorie Marktkramen, de Keurslager in de categorie Speciaalzaken. Het is de vierde keer dat Q&A samen met de Horecava de Foodservice Awards organiseert. Er zijn negen categorieën: Fastservice, Klassieke Horeca, Leisure, Marktkramen,
  • 25% van het inkomen uitgeven aan eten…
    Een kwart van het inkomen van millennials gaat op termijn op aan eten en drinken. Het aantal eetmomenten explodeert naar zeven per dag. Dat zegt het vers aangetreden FSIN-bestuurslid Jan Willem Hilbron, algemeen directeur van Albron. Hilbron schetst in een artikel van Distrifood een beeld post-corona van mensen die overal en op ieder moment kunnen werken.