Bestellen

Bestellen

Bestellen, wijzigen of annuleren

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Nextdeli?

Plaats producten in je ‘kratje’ (winkelmandje) via de grote rode knop bij het product in de webshoppagina, op de productdetailpagina of in de aanbieding kaders ‘Weektoppers’ of ‘Wie maakt me los’. Voor een overzicht van wat er in je kratje zit klik je eenvoudig op het kratje in de menubalk bovenaan op iedere pagina. Vanuit dat scherm kun je gemakkelijk doorklikken naar ‘afrekenen’. Daar bevestig je je bestelling.

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Bestellingen die je hebt gedaan vóór 12:00 uur kun je nog gewoon annuleren. Bestellingen die je na 12:00 uur hebt bevestigd kunnen helaas niet meer geannuleerd worden omdat deze al in het proces verwerkt worden. 

Ik wil mijn adres wijzigen

Je kunt heel eenvoudig je adresgegevens aanpassen in Mijn Nextdeli.

Hoe wijzig ik mijn bestelling?

Bestellingen die je reeds bevestigd hebt kunnen niet meer gewijzigd worden. Wil je ergens iets van bijbestellen, plaats dan gewoon een extra bestelling van dat product.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bij ieder product in de webshop staat de exacte leverdag vermeld die op dat product van toepassing is. Dit is afhankelijk van de levertijd van het product bij de specifieke leverancier. De leverancier levert jouw product altijd vers bij ons aan op de avond voorafgaand aan de dag dat jij het product ontvangt. Alle leveranciers en onze bezorgers doen er alles aan om de beloofde levertijd ook waar te maken. Als dat onverhoopt een keer niet mocht lukken, brengen we je daarvan uiteraard op de hoogte. Houd je Track & Trace in de gaten voor de meest actuele informatie. Niet (alles) ontvangen? We kunnen niet altijd alle artikelen van één bestelling op hetzelfde moment verzenden. Verschillende leveranciers hebben namelijk verschillende levertijden. Maar nogmaals, de getoonde afleverdag in de shop en op de productdetail pagina en op jouw orderbevestiging is leidend.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Niets is voor vers zo belangrijk als de levertijd. Daarom zie je nog voordat je iets bestelt, bij het product in de webshop én op de productdetailpagnia wanneer we het artikel bezorgen, indien je het product vandaag vóór het aangegeven tijdstip bestelt.

Is mijn bestelling gelukt, want ik heb geen bevestiging ontvangen?

Staat je bestelling in je account? Dan is het gelukt. Als je meer dan 1 uur geleden besteld hebt en je hebt geen bevestiging ontvangen en er staat ook niets in je account, neem dan contact met ons op. En maak je geen zorgen: als er geld zou zijn afgeschreven van je rekening, dan betalen we je automatisch terug.

Wat kan ik doen als ik een artikel per ongeluk meerdere keren besteld heb?

Als je bestelling nog niet verzonden is, kun je annuleren en daarna het juiste bestellen. Indien je bestelling echt al verzonden is, kan dat helaas niet meer.

Wat zijn 'Weektoppers'?

Weektoppers’ is de verzamelnaam voor de weekaanbiedingen van onze leveranciers. Iedere week (iedere maandag) sturen we een email bulletin met ‘Weektoppers’ naar alle speciaalzaken van een bepaalde verswereld in Nederland. Deze Weektoppers aanbiedingen zijn van toepassing voor die hele week, van maandag tot en met zondag. Alle actuele ‘Weektoppers’ vind je altijd op NextDeli.com in iedere verswereld. Als je je afgemeld hebt voor het ‘Weektoppers’ bulletin en je wilt deze toch weer ontvangen dien je je eerst als klant van Nextdeli te registreren.

Wat is 'Wie maakt me los'?

Wie maakt me los’ is de verzamelnaam voor de dagaanbiedingen van onze leveranciers. Het zijn bijvoorbeeld producten die bij de leverancier uit voorraad lopen, of producten met een kortere THT. Indien leveranciers deze aanmelden versturen we iedere dag een emailbulletin met ‘Wie maakt me los’ aanbiedingen per vers-wereld, maar uitsluitend als je klant bent van NextDeli. De ‘Wie maakt me los’ aanbiedingen zijn 1 dag geldig, van 12:01 uur op de publicatie dag tot en met 11:59 uur de volgende dag, zolang de voorraad strekt. Alle actuele ‘Wie maakt me los’ aanbiedingen vind je ook altijd op NextDeli.com in iedere verswereld.

Hoe werkt 'Mijn bestellijsten?'

Je kunt eenvoudig 1 of meerdere bestellijsten aanmaken. Zo kun je producten die je vaak nodig hebt snel opnieuw bestellen!

Maak eenvoudig een nieuwe bestellijst aan

Ga naar ‘Mijn NextDeli’ en klik op ‘Mijn bestellijsten’. Je ziet daar al een eerste bestellijst staan met de titel ‘Bestellijst’. Deze kun je als je wilt hernoemen. Geef hem b.v. de naam van een bepaalde leverancier als je per leverancier een bestellijst wilt aanleggen. Of de afdeling van je winkel als je per afdeling van je winkel een bestellijst wilt aanleggen. Klik in ‘Mijn Bestellijsten’ op het ‘+’je om een extra bestellijst aan te maken. Zo kun je meerdere bestellijsten in gebruik nemen.

Voeg eenvoudig producten toe aan je bestellijst

In de webshop kun je eenvoudig een product toevoegen aan je bestellijst. Klik daarbij op het bestellijst icoon onder de prijs van het product. Vervolgens kun je in een keuzevenster kiezen aan welke bestellijst je het product wilt toevoegen. Sluit daarna het keuzevenster. Het product is nu aan de bestellijst van jouw keuze toegevoegd.

Maak van je bestellijst een bestelling

Ga naar de bestellijst van jouw keuze via de link ‘Mijn bestellijsten’ op ‘Mijn NextDeli. Voer in de kolom ‘Aantal’ de gewenste hoeveelheden in van alle producten. Klik nu op de button ‘Update bestellijst’ en vervolgens op de button ‘Alles in kratje’. De door jou gewenste producten staan nu met de juiste hoeveelheden in jouw kratje. Je kunt nu doorgaan met winkelen als je dat wilt of vanuit je kratje je bestelling bevestigen.

Klachten, opmerkingen of suggesties?

Wat als ik een klacht wil indienen?

Stel je hebt een bestelling ontvangen, maar er is iets mis met een product. Of… je hebt bij een leverancier iets besteld, maar het zit er niet bij. Ga dan via je account dashboard naar “De Oplossingenknop“. Klik daar de bestelling aan waar jouw vraag of klacht over gaat en vul in waar jouw vraag of klacht over gaat. Klik vervolgens op ‘verzenden’. Jouw vraag of klacht sturen wij dan direct door naar de leverancier van het product en zal daar snel naar jou op terug reageren.

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren