BR slide 1 Kwaliteit en versheid Bram Freshfood BR slide 2 Ambachtelijke convenience BR slide 3 Ouderwets koken Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Bram Freshfood

Kwaliteit en versheid

Bram freshfood is de totaal versleverancier in Vlees, Vis, AGF en Delicatessen. Door de ervaringen als kok vinden wij ambacht, kwaliteit en de smaak van producten belangrijk. Wij werken zo veel mogelijk met verse ingrediënten op basis van de pure smaak van het product, zonder toevoegingen. Hierdoor staan we garant voor de kwaliteit en versheid van al onze producten. 

Ambachtelijke convenience

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van convenience producten die door een kok wordt bereid. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze met veel handwerk, zoals onze handgesneden slamix en onze traditionele huisgemaakte kalfsfond. Dit proces willen wij u uit handen nemen. Staat er een product niet in ons assortiment? Neem contact met ons op en we kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

Ouderwets koken

Bram Freshfood brengt het ‘ouderwets’ koken weer terug in de schappen, en dat proef je!

Productaanbod Bram Freshfood

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren