Uw partner voor de toekomst. De Notenbeurs Uw kwaliteit in onze handen.. Met mooie producten van de Notenbeurs
heeft u altijd een mooi eindresultaat.
Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van De Notenbeurs

De NotenBeurs als uw partner

De NotenBeurs uit Zevenhuizen is actief in het leveren van noten, pinda’s en zuidvruchten. De klantengroep bestaat al  jaren uit speciaalzaken, winkelketens, ambulante handelaren en horecabedrijven. Vanaf 2000 kwamen daar de klantgroepen industrie en groothandel bij. Nu willen we ons ook graag voorstellen als de leverancier voor noten en zuidvruchten via NextDeli.

Paul Dekker
“De speciaalzaken in Nederland vormen onze belangrijkste klantengroep. We leveren niet alleen een breed assortiment uit alle hoeken van de wereld, maar leveren onze klanten ook de knowhow erbij. Niet voor niets hebben we vijf mensen fulltime op de weg om de detaillisten te adviseren”, vertelt salesmanager Paul Dekker. Zo zijn de klanten altijd actueel als het gaat om ontwikkelingen op het gebied van smaak- en kwaliteitsbeleving van de consument en trends in producttoepassingen en gebruiksmomenten. We werken actief mee aan innovaties en noviteiten in smaak, prijsstelling en nieuwe presentatiemogelijkheden.”

Thema-acties

Het voordeel van de noten- en zuidvruchtenbranche is dat we tegenwoordig hip en sexy zijn. Je kunt geen supermarktblad of kookprogramma zien, of er komen wel noten en zuidvruchten in voor”, vertelt Paul. We maken o.a. regelmatig boekjes voor de speciaalzaken die u kunt delen met uw eigen klanten, vol met wetenswaardigheden, noviteiten en recepten met noten en zuidvruchten.

Pinda’s, cashewnoten, walnoten en amandelen vormen de top-4 van ons assortiment, maar we zijn ook groot in rijstcrackers, rozijnen en pijnboompitten. Verder hebben we een uitgebreid assortiment geroosterde producten en diverse zaden en pitten.

We verpakken klant-specifiek en dat kan letterlijk gaan van 50 kilo balen tot consumentenverpakkingen van 100 gram”, vertelt Paul.” We sourcen onze producten zowat in elk land dat rond de evenaar ligt. Zo halen we o.a. de Macadamia noten uit Australië, sultana’s uit Turkije en walnoten uit Chili. We hebben voor elke klant ruim voldoende keuzemogelijkheden.

Een exclusief assortiment van gecoate pinda’s en notenmixen met moderne smaken zijn in eigen huis ontwikkeld en is De NotenBeurs importeur van Spaanse maissnacks in verschillende smaken en vormen.

Moment van aankoop belangrijker dan dagprijs

Onze toegevoegde waarde richting de speciaalzaken is tevens dat we een stukje begeleiding kunnen bieden bij de inkoop. In onze branche kunnen de prijsschommelingen gigantisch zijn o.a. door weersomstandigheden, politieke issues of valutaschommelingen. “Een actieve adviserende rol bij het bepalen van een geschikt aankoopmoment is hierbij belangrijker dan het prijsniveau van de dag.”

We zien graag uw bestelling binnenkomen via NextDeli.

Team NotenBeurs

Productaanbod De Notenbeurs

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren