Slide 1 Denise Specialist in lekker alcoholvrij sinds 2014 Denise's Choice Slide 2 Wine toasting Betrouwbaar deskundig advies Slide 3 Bartender Interessant margerijk assortiment Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Denise’s Choice

Specialist in lekker alcoholvrij sinds 2014

Gestart nog voor de trend zichtbaar was bij het grote publiek is Denise nu met recht specialist in lekkere alcoholvrije dranken. Zelf was zij nooit zo gek op alcoholhoudende dranken, maar wel altijd op zoek naar lekkere alcoholvrije alternatieven. Op een van de vele food beurzen kwam Denise in aanraking met een alcoholvrije sparkling wijn. Wow wat was dat lekker, wat een ontdekking! Deze ‘champagne’ smaakte als wijn met alcohol, met die lekkere bubbel voelde zij zich zelfs een tikkeltje aangeschoten. Op weg naar huis bleef ze daaraan denken. Dit prachtige product liet haar niet meer los en was het begin van haar succes met alcoholvrij. Eerst op braderieën, al snel naar speciaalzaken, horeca en online.

Betrouwbaar deskundig advies

Het assortiment wordt door Denise samengesteld met uw wensen en die van consumenten in het vizier. Als SKAL-BIO gecertificeerd bedrijf voeren we daarom al vanaf de start ook biologische wijnen van Vendôme, behorende tot onze verkooptoppers. Naast de stijgende vraag naar wijnen en bubbels zien we vooral groeiende belangstelling in gedistilleerde alcoholvrije alternatieven zoals cocktails gins, whisky’s, rum en zelfs Limoncello.

Interessant margerijk assortiment

Altijd op zoek naar goedlopende pareltjes biedt Denise’s Choice een ruim assortiment alcoholvrije dranken die lekker zijn en marge bieden! Hiermee kunt u inspelen op de groeiende vraag naar kwalitatieve alcoholvrije alternatieven én u onderscheiden van de supermarkt!

Met deze nieuwe professionele webshop biedt Denise’s Choice u bestelgemak en snel inzicht in het assortiment en uw bestellingen.

U mag van ons verwachten blijvend te professionaliseren, herkenning van trends door toevoeging van interessant en lekker assortiment. Natuurlijk beloven wij goede service te blijven verlenen zoals u van Denise’s Choice gewend bent! Denise’s Choice – Uw leverancier voor lekkere alcoholvrije alternatieven!

Productaanbod Denise's Choice

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren