HB Vleeswaren HB Vleeswaren Import Partner in vleeswarenspecialiteiten HB Vleeswaren Tientallen jaren ervaring Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van HB Vleeswaren Import

Partner in vleeswarenspecialiteiten

HB Vleeswaren levert al meer dan 30 jaar hoogwaardige vleeswaren met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding in Nederland. Wij vertegenwoordigen een 90-tal grote fabrikanten in het topsegment uit onder anderen: Spanje, Italië, Duitsland, België, Oostenrijk, Hongarije en Denemarken. Wij streven ernaar om de tijd tussen productie en consumptie zo kort mogelijk te houden om tot een optimale smaakbeleving met als basis versheid te komen.

Tientallen jaren ervaring

Smaak, kwaliteit en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een uitgebreid assortiment te bieden als het gaat om buitenlandse vleeswaren specialiteiten op de Nederlandse markt. Als B2B-leverancier streven wij te allen tijde naar het beste product. Uw wens is onze opdracht.

Certificering & voedselveiligheid

Door middel van het kwaliteitsborgingssysteem, IFS gecertificeerd worden onze bedrijfsprocessen beheerst en de voedselveiligheid gewaarborgd. Onze toeleveranciers zijn streng geselecteerd op kennis, expertise en betrouwbaarheid. De achtergrond en oorsprong van onze grondstoffen is volledig transparant door middel van traceerbaarheid.

Productaanbod HB Vleeswaren

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren