slide1 HMP Verse vleesproducten HMP Meat Products Kwaliteit die wij garanderen slide3 HMP Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Hmp meat products

Hmp meat products, levert voornamelijk aan horeca, varkensvlees, rundsvlees, kip, kalkoen en lams al dan niet geportioneerd, veelal bulk verpakt, maar we kunnen ook per stuk verpakken (Bijvoorbeeld, kipfilet, varkenshaas, biefstuk per stuk verpakt in doosjes van 3 kg). Wij snijden ook vleeswaren voor de horeca. Denk hierbij aan spek, ham, salami, kiprollade etc…

Verse vleesproducten

We hebben een zeer uitgebreid assortiment geportioneerde vleesproducten en bereidingen. We leveren deze producten naturel of in een gemarineerde variant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse blokjes en reepjes van kip, kalkoen, rund- en lamsvlees speklapjes, biefstukken. We voeren binnen het assortiment een grote diversiteit aan gegaarde vleesproducten. Dit zijn artikelen die op verschillende manieren bereid zijn: gegrild, gekookt, gefrituurd, gestoofd of sous-vide gegaard. Of een combinatie van deze bereidingswijzen. Denk bijvoorbeeld aan blokjes, reepjes, lapjes, worstjes, spareribs, of hamburgers.

Kwaliteit die wij garanderen

Onze klanten moeten kunnen vertrouwen op een gezond, veilig en zo duurzaam mogelijk tot stand gekomen vleesproduct, dit vereist:

– Een hygiënisch en volledig voedselveilig productieproces.
– Transparantie: we willen altijd precies na kunnen gaan waar onze grondstoffen vandaan komen.
– Verduurzaming; Wij werken steeds aan het verduurzamen van ons bedrijf. Kwaliteit is erg belangrijk in de food sector, Hmp vleeswaren beschikt over een IFS-certificaat (higher level) en is Beter Leven gecertificeerd.

Missie, visie en ambitie

Wij willen graag onze klanten tevredenstellen door het leveren van kwalitatief goede en veilige producten, gemaakt en verpakt naar de wens van de klant. Wij denken nog in kilo`s, niet in pallets. Wij richten ons met name op horecaklanten, wij gaan de samenwerking met logistieke partners aan of brengen het zelf weg. Onze minimale afnames zijn niet hoog. We werken met gedreven medewerkers en samen met de klant willen we groeien.

Productaanbod HMP Meat Products

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren