Kwaliteit en onderscheid zijn de drijvers in ons assortiment. Innofood BV Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Innofood Company

Wij zijn agent, distributeur en groothandel in (nieuwe) merken en producten in de foodsector. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van (landen)concepten, vermarkten van gezonde en actuele foodproducten en zijn daarmee specialist op het gebied van het biologisch glutenvrij/lactosevrij assortiment en het vegan assortiment. Dit geldt voor zowel houdbare als koelverse producten.

Kwaliteit en onderscheid zijn de drijvers in ons assortiment.

De laatste jaren hebben we ons assortiment toegespitst op:

– Dranken en snacks.

– Functional food.

– Landenconcepten

– Lifestyle (bewuste) producten.

Authentieke producten

Het assortiment biedt ruimte voor uw bedrijf om zich te onderscheiden met heerlijke authentieke producten. Of het nu gaat om die heerlijke fles wijn uit Spanje of vegan kaasspecialiteiten. Met onze producten kunt u uitpakken! Een ruim drankenassortiment waarin ook vele vegan wijnen en ciders voorhanden zijn. Alle heerlijk heden uit de traditionele wijnlanden en mooiste domaines hebben wij voor u verzameld. Net als een mooie selectie port.

Vegan borrelplank?

Op het gebied van vegan cheezzes zijn wij echt trendsetter. Een complete borrelplank invullen met vegan cheezz? Geen enkel probleem. Uw consument zal u ongetwijfeld complementeren met de kwaliteit die u levert. Al jaren wordt ons vegan cheezz assortiment als beste getest.

Heeft u vragen over ons assortiment? Of mist u een product? Wij horen het graag en proberen u vanzelfsprekend te helpen uw assortiment compleet te maken.

Productaanbod Innofood BV

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren