Jacob van Jan banner Jacob van Jan sfeerbeeld 4 Ambachtelijke vis Jacob van Jan Jacob van Jan sfeerbeeld 5 Jarenlange ervaring in de wereld van vis. Jacob van Jan sfeerbeeld 2 Geeft een kwaliteitsimpuls aan uw viswinkel Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Jacob van Jan

De rijke familiehistorie en werkwijze van Jacob van Jan

Jacob van Jan is één van de bekendste visrokers van Nederland met een rijke historie. Overgrootvader Jacob, de zoon van Jan, is al rond 1900 begonnen met het roken van Zuiderzeeharing en het handelen in ansjovis. Van generatie op generatie is Jacob van Jan overgegaan en heeft zich altijd ontwikkeld en die ontwikkeling gaat door. Zo willen we het ook voort blijven zetten: Als een echt familiebedrijf, met altijd dezelfde passie voor vis!

Ambachtelijke vis uit de rokerij…

Wij zetten ons in voor kwaliteitsvis. Heerlijk zelfgemaakt en bereid, met de aandacht en zorg die je verdient. Bij ons zijn diverse soorten ambachtelijke warm en koud gerookte vis verkrijgbaar. Denk aan paling, haring, zalm, makreel en ook forel uit eigen productie. Lekker, vers en zo puur mogelijk – zodat je de beste smaaksensatie kunt beleven!

…en met Special Seafoods – Altijd iets bijzonders

Tegenwoordig horen mosselen en andere zeevruchten tot het standaardassortiment van de visdetaillist. Maar toen Jacob van Jan die aanbood, deed niemand dat nog. Die pioniersmentaliteit zit in ons. Ook vandaag de dag willen wij onze klanten – met name ambulante vishandelaren en visspeciaalzaken – mooie producten aanbieden die net even anders zijn dan anders. ‘Altijd iets bijzonders’, noemen we dat. Natuurlijk voldoen deze unieke producten aan onze hoge kwaliteitseisen. Wij leveren naast het assortiment gerookte vis een steeds groter assortiment schaal- en schelpdieren, verse vis van de allerbeste kwaliteit en diverse specialiteiten.

Gerookte paling uit Spakenburg

In Spakenburg en omgeving staat Jacob van Jan bekend om zijn gerookte paling. Als eervol lid van het internationale palingfonds Eel Stewardship Fund (ESF), voorheen Duurzaam Paling Fonds (DUPAN), maken wij mogelijk dat mensen in de toekomst paling kunnen eten. Technieken zijn veranderd, maar het ambacht, de passie en de smaak blijven!

HACCP gecertificeerde vis

Wij garanderen de beste hygiëne als het op vis aankomt, dankzij onze HACCP certificering. Dit voedselveiligheidssysteem voor producten zorgt ervoor dat er een goede gevarenanalyse is en dat de kritische controlepunten bekend zijn. Zo weet onze klant zeker dat onze vis uitermate geschikt is voor zijn of haar onderneming.

Productaanbod Jacob van Jan

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren