Sfeerbeeld Slagerij van Rhee Van vader op zoon Slagerij van Rhee Passie voor het Ambacht Ouderwets word Nieuwerwets Ambachtelijke producten voor professionals Als het lekker moet zijn Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Van Rhee Vleeswaren

De oprichting

Slagerij van Rhee werd in 1928 opgestart door Jan en Hannesje van Rhee. Zij slachtten toen nog zelf en hebben voor, tijdens en na de oorlog hard gewerkt om het hoofd boven water te houden en het bedrijf uit te bouwen. In de eerste decennia werd alles nog met de hand geproduceerd. In de jaren ’50 en ’60 werd er zelfs per fiets vlees bezorgd in omliggende dorpen.

In het begin van de jaren ’70 – ‘75 is het bedrijf overgegaan in handen van twee zoons: Aart in de winkel en Kees in de worstmakerij. Door de jaren heen zijn er tal van verbouwingen geweest. Al meteen in 1970 werd een nieuwe worstmakerij bijgebouwd, los van de slagerij. Waarna in 1988 de slagerij zelf helemaal van de grond af aan is vernieuwd en vergroot, om weer een geheel te vormen met de worstmakerij.

In 2000 is André, de zoon van Kees, in het bedrijf gekomen als worstmaker. Twee jaar later heeft hij samen met Els, zijn vrouw, het totale bedrijf overgenomen, waarna in oktober 2003 de winkel grondig verbouwd is. Slagerij van Rhee is weer klaar voor de toekomst. In januari 2005 heeft Kees afscheid genomen als eigenaar van het bedrijf. Maar oude liefde roest niet, dus hij blijft – net als zijn broer Aart – af en toe graag nog even meewerken. Dus nu staat de derde generatie slagers aan roer. 

Kwaliteit boven alles

De kwaliteit van de ambachtelijke vleesproducten is basis voor blijvende groei. Met name zelf gerookte en met zorg gedroogde worsten vinden gretig aftrek, tot ver buiten de eigen regio. Ook steeds meer supermarkten ontdekken dit 100% Veluwse streekgerecht. In 2008-2009 is daarom de worstmakerij verbouwd tot een drie keer grotere capaciteit.

In 2009 zijn wij als bedrijf HACCP gecertificeerd, een teken dat het met de hygiëne goed gesteld is. Daarnaast hebben wij, na weer een grondige verbouwing, ruimte in de locatiecappaciteit en  ook de kwaliteitsnorm FSSC22000 weten te behalen. Wij zijn een ambachtelijk slager annex vleeswarenbedrijf dat aantoonbaar aan de modernste hygiëne-eisen voldoet.

Productaanbod Van Rhee Vleeswaren

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren