Reomburg Betrouwbare partner in ei en zuivel Van Roemburg Reomburg Biologische specialiteiten Roemburg Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Van Roemburg

Al sinds 1918 is Van Roemburg Ei & Zuivel een begrip in de horeca en bakkerijbranche. Het bedrijf biedt een volwaardig ei- en zuivelassortiment en legt de focus op snelle en flexibele levering.

Betrouwbare partner in ei en zuivel

Van Roemburg Ei & Zuivel is HACCP-gecertificeerd en werkt samen met veel grote zuivelbedrijven; zowel regionaal als ook Europees. ‘Met onderscheidende grondstoffen en kwalitatief hoogwaardige producten van een constante kwaliteit zijn we een betrouwbare partner’, legt Van Roemburg uit. ‘We staan heel dicht bij onze klanten en weten waar ze naar op zoek zijn.’ Om goed in te kunnen spelen op de belangrijkste trends heeft Van Roemberg in mei 2020 van Gelderen Zuivel BV overgenomen. Met de overname kan het concern een nog breder segment zuivelproducten leveren in heel Nederland en nu kunnen speciaalzaken onze producten rechtstreeks bestellen via NextDeli.

Biologische specialiteiten

Inmiddels beschikt het gerenommeerde bedrijf over een compleet biologisch assortiment in ei en zuivel. ‘Daar is in deze tijd een toenemende belangstelling voor, ook bij bakkers. Consumenten vragen er naar’, zegt Maikel van Roemburg. Bij de productie van biologisch voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en dierenwelzijn. Zo krijgen dieren bijvoorbeeld meer ruimte dan in de gangbare veeteelt en landbouw.

Productaanbod Van Roemburg ei & zuivel

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren