Groenteboer met vakmanschap Groenteboer met vakmanschap Vers Select Snijkeuken voor ultra-vers Snijkeuken voor ultra-vers Friet Fabriek Frietfabriek Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Vers Select

Wij, Kees en Michelle Andeweg Mourits, zijn al ruim 15 jaar trots oprichters en eigenaren van dit echt Hoekschewaards bedrijf. Gestart vanuit een kleine koelcel bij een appelboer in de Hoekschewaard en elke keer een stapje groter tot waar we nu staan en gevestigd zijn.  Ons moderne productiepand in Oud-Beijerland is in 2009 gebouwd.

Groenteboer met vakmanschap

Als leerschool heb ik altijd in het bedrijf Polak AGF Poortugaal van vader Koen Mourits gewerkt. Daar heb ik echt het vak “groenteboer” geleerd van kleins af aan.

Kortom, tussen de bloemkolen ben ik geboren. Daardoor hebben we een enorme berg vakmanschap en ervaring in huis. Vader Koen loopt altijd nog mee in het bedrijf en bewaakt met zijn ervaring de kwaliteit en de kosten en daar zijn we trots op! Vers Select is inmiddels uitgegroeid tot een groenten en fruit leverancier die landelijk levert. Met een enorm groot assortiment van wel meer dan 3000 artikelen verse producten. Van een simpele bloemkool tot exclusieve witte truffels uit Italië. Alles kan en is mogelijk.

Snijkeuken voor ultra-vers

In onze snijkeuken maken we de lekkerste versproducten. We werken met moderne snijmachines maar zijn vooral heel sterk in maatwerk. Waar anderen voor standaard gaan, worden wij graag uitgedaagd. Maar wel altijd tegen een prijs waar je wat mee kunt als klant.

Frietfabriek

Onze nieuwste parel is ‘FrietFabriek’. Vanaf 2015 zijn we gestart met traditioneel voorgebakken friet. Puur ambacht en geweldig van smaak, 100% vergelijkbaar met friet zoals je het thuis zou maken. We leveren dit aan hotels, restaurants en aan ambachtelijke winkels.

Ons team is trots op alles wat we maken en leveren bij al onze klanten. We gaan uitsluitend voor de beste kwaliteit en maken liefst alles zelf zodat de klant alleen het beste product krijgt waar wij achter staan! Goede kwaliteit en service is standaard, maar meedenken in oplossingen maakt ons echt onderscheidend.

Productaanbod Vers Select

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren