Passie & Vakmanschap. Vleesvee Integratie Twente Topkwaliteit. Steaks & Roasts. Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van VIT’S Rundvlees Twente

De gehele keten in eigen hand 

VIT’s Rundvlees Twente levert al decennia topkwaliteit rundvlees aan slagers. Het bedrijf beschikt over eigen inkopers, eigen mesterijen, samenwerking met veehouders in de buurt en een eigen kleinschalig slachthuis in Oldenzaal. Doordat we de hele keten in eigen hand hebben kunnen wij iedere dag de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. De boodschap van een transparante korte diervriendelijke keten kunt u als slager overbrengen naar de consument. Wij ondersteunen u hiermee met promotiemateriaal, beelden en tekst.

Skin assortiment

Ons Skin assortiment is afkomstig van jonge Limousin vaarzen, 100 dagen graan gevoerd, minimaal 14 dagen gerijpt, daarna ingevroren, op 4 cm dikte geportioneerd en Skin verpakt op luxe zwarte schaal. Voor u als vers specialist een uitgelezen kans om uw assortiment uit te breiden met het beste, lekkerste en meest malse rundvlees.

Het Skin assortiment is natuurlijk uitermate geschikt voor de BBQ specialist, maar doet het ook uitstekend in vleespakketten voor de feestdagen (Kerstmis, Vaderdag enz.). Het vlees laat zich goed ontdooien zonder enig verlies van kleur. Het gehele assortiment laat zich zowel in de koel vitrine als in uw diepvries meubel etaleren.

Met een goed gevoel genieten van heerlijk rundvlees uit Twente!

Productaanbod Vleesvee Integratie Twente

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren