Weivlees slide3 Kwaliteit is prioriteit Weivlees Een korte keten Een korte keten Weivlees Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Weivlees

Weivlees staat voor kwaliteit. Op het vleesveebedrijf van Stijn van Rooij worden Belgische blauwe vrouwelijke runderen gehouden voor de ambachtelijke slagerij. Toon en Dianne van Rooij, de ouders van Stijn, zijn 25 jaar geleden begonnen met het leveren aan de eerste slagerijen en is uitgegroeid naar een samenwerking met meer dan 50 slagerijen in Zuid- en Midden-Nederland. In 2022 heeft Stijn het bedrijf overgenomen en wil samen met de slager zorgen voor een transparante samenwerking richting de consument.

Een korte keten

Er is wekelijks contact met de slager, hierdoor kunnen we snel schakelen en sturen naar de beste kwaliteit vanaf de bron. De runderen worden geslacht op een kleinschalig slachthuis en worden uitgesneden naar wens van de slager. Omdat het slachtproces en het uitsnijden onder één dak plaats vindt, blijft de kwaliteit van het vlees optimaal.  

Kwaliteit is prioriteit

De runderen worden door ons zelf geselecteerd. Hiervoor gaan we wekelijks naar de Belgische Ardennen. Er wordt gekeken of de runderen van voldoende kwaliteit zijn. Wanneer de runderen op het bedrijf komen, lopen ze de eerste paar maanden buiten in de weides en worden ze bijgevoerd. De laatste maanden krijgen ze een speciaal rantsoen wat zorgt voor de beste vleeskwaliteit. We werken met een speciaal voer wat rijk is aan verschillende oliën. Deze oliën zorgen voor een fijne smaak en zachtheid van het vlees. De basis van ons bedrijf is om gedurende het hele jaar dezelfde kwaliteit te garanderen waardoor de consument iedere week weer verwend wordt door de slager die werkt met ons vlees. 

Productaanbod Weivlees

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren