Nieuw bij NextDeli: TURNPIKE BBQ!

Bron tekst & beeld: Nextdeli

Turnpike Barbeque, specialist in BBQ  gaat een samenwerking aan met NextDeli, het online platform voor versspeciaalzaken! Het resultaat van deze overeenkomst is dat ondernemers van versspeciaalzaken alle specialiteiten van Turnpike Barbeque rechtstreeks, snel en gemakkelijk bij deze leverancier kunnen bestellen. Dat kan vanaf vandaag, met hetzelfde gemak waarmee zij andere grond- en hulpstoffen bij hun andere favoriete leveranciers via NextDeli kunnen bestellen!

NextDeli is een E-commerce platform, exclusief voor versspeciaalzaken. Slagerijen, viswinkels, delicatessenwinkels, kaas-notenwinkels en binnenkort ook bakkerijen, groentezaken en slijterijen kunnen via NextDeli terecht bij inmiddels 40 leveranciers van allerlei kwaliteitsproducten zoals grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Zonder tussenkomst van een groothandel of tussenhandelaar!

Turnpike Barbeque biedt onder andere rubs en sauzen aan van Europese & Amerikaanse Barbecue kampioenen Southern Dutch BBQ, SunCity BBQ & Smoke This BBQ. De crème de la crème!  Een mooie toevoeging aan het speciaalzaak assortiment richting de sterk groeiende groep met barbecue fanaten. Een mooie kans voor de verswinkel om nog meer barbecuefanaten te creëren!

“Authentieke specialiteiten voor de betere versspecialist!”

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “Wij willen graag online, dus gemakkelijk en laagdrempelig toegang geven aan de groeiende behoefte naar onderscheidende producten voor speciaalzaak ondernemers. Zo kunnen zij zich beter onderscheiden van de supermarkt en andere concurrenten met echte pareltjes in hun assortiment. De producten van Turnpike Barbeque 

zijn authentiek en een echte verrijking voor het assortiment voor de gespecialiseerde verswinkel die werk maakt van BBQ. Steeds meer consumenten willen immers BBQ-en op een hoger niveau en hebben daarvoor de specialist nodig! Maak gebruik van die kans!

” Verras je klant met award winning rubs, sauzen en meer”

Eric ten Hove, directeur van Turnpike BBQ: “Wij merken dat barbecue de afgelopen jaren razendsnel populariteit heeft gewonnen en deze trend lijkt niet te stoppen. Vrijetijdsbesteding wordt alsmaar belangrijker, zo ook de tijd die we voor elkaar nemen. Tijd goed besteed rondom hete kolen of een open vuur! Samen met NextDeli willen wij voor nóg meer uniciteit en specialisme bij speciaalzaken zorgen. Zo zou het geweldig zijn als je bij een mooi stuk vlees direct een bijpassende barbecue rub & saus aangeboden krijgt. Samen hopen wij ervoor te zorgen dat de speciaalzaak een snoepwinkel wordt voor alle barbecue & food aficionados!‘’