Taste#5 nu online bestelbaar!

Bron tekst & beeld: NextDeli & Taste#5

Taste#5, de specialist in smaak (umami), gaat samenwerking aan met NextDeli, hét E-commerce platform voor versspeciaalzaken en foodservice. Hierdoor kunnen versspeciaalzaken- en horecaondernemers rechtstreeks de specialiteiten van Taste#5, snel en gemakkelijk te bestellen via hun NextDeli account. Dat kan vanaf deze week, met hetzelfde gemak waarmee zij ook bestellingen doen bij hun andere favoriete leveranciers via NextDeli!

Taste#5 is een revolutionaire lijn van smaakversterkers gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Ontworpen om gebruikers in staat te stellen om de complexe smaken moeiteloos toe te voegen aan hun gerecht. Taste#5 staat voor de 5de smaak: Umami, een van de basissmaken naast zout, zoet, bitter en zuur. 

NextDeli is een E-commerce platform voor versspeciaalzaken en horecabedrijven. Slagerijen, viswinkels, delicatessenwinkels, bakkerijen, groentezaken en slijterijen, maar ook restaurants, hotels, attractieparken, (bedrijfs)cateraars, instellingen en scholen kunnen via NextDeli terecht in de webshops van inmiddels meer dan 50 leveranciers van allerlei grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Zij kopen daarmee rechtstreeks in bij de bron!

“Taste#5 past helemaal in deze tijd!”

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “Onze samenwerking met Taste#5 past om twee redenen perfect in deze tijd. Een tijd waarin je de producten van Taste#5 gemakkelijk verwerkt in producten en gerechten om deze een umami smaakboost te geven. Een tijd ook waarin je als foodprofessional snel en gemakkelijk aan je grond- en hulpstoffen en eindproducten voor je winkel of keuken wilt komen. Dat kan nu met de webshop van Taste#5 op NextDeli.com!

“NextDeli geeft toegang tot een breed culinair netwerk”

Erik Bongers, Marketing & NPD Manager van Taste#5: “Onze samenwerking met NextDeli is precies wat we nodig hebben als relatief nieuw merk met unieke producten. Onze smaakvolle producten bereiken hierdoor vele speciaalzaken en horecazaken die we zelf nooit zouden bereiken. Juist hier kunnen onze producten, gekenmerkt door natuurlijke ingrediënten en geconcentreerde smaken, een verschil maken ten opzichte van de standaard retail producten. Wil jij je business een echte smaakboost geven? Bezoek onze webshop Taste#5 op NextDeli.com”