De Oplossingenknop

De Oplossingenknop

Vraag, probleem of klacht? Direct oplossen!

Ken je dat? Je hebt een vraag, opmerking, of klacht omtrent een bestelling . Je belt, toets 2, toets 5, toets 3, even wachten… en dan ben je de derde in de wachtrij. Om vervolgens nog eens doorverbonden te worden. Je doet je zegje en dan blijkt dat je volgens je gesprekspartner bij de verkeerde afdeling terecht bent gekomen. ‘Van het kastje naar de muur’, daar hebben we bij Nextdeli iets op gevonden: De Oplossingenknop!

YES!
Als je klant bent van NextDeli heb je toegang tot ons interne communicatie kanaal. Via ‘mijn NextDeli’ en dan ‘bestellingen’, kun je op De Oplossingenknop klikken. Alles wat je hoeft te doen is je vraag/klacht/opmerking of iets anders me betrekking tot een uitstaande of geleverde bestelling waarvoor je een oplossing zoekt, hier direct naar de desbetreffende leverancier te sturen. Deze zal daarop snel reageren om je te helpen met een oplossing. Nextdeli kijkt altijd mee, waarmee de reactiesnelheid kan wordt gemonitord, met als doel om je te helpen met een oplossing. Snel, compleet en voordelig!

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren