De voordelen van NextDeli

De voordelen van NextDeli

Compleet, snel en voordelig!

VOORDELEN VOOR JOU ALS KLANT
Bij NextDeli sta jij als klant centraal. Want wij geloven in de vers speciaalzaak! Onze missie is een kwaliteitsimpuls te geven in de markt van vers speciaalzaken om deze zo dicht mogelijk tegen leveranciers van onderscheidende producten aan te brengen. Zo kun je zakendoen met de makers van deze mooie pareltjes, zonder dat er nog allerlei schakels tussen zitten. Ons motto is ‘Compleet, snel en voordelig’! Alles wat je nodig hebt voor ín je toonbank én erachter! 5 x per week vanaf een Next-Day-Delivery en altijd gratis verzonden!

VOORDELEN VOOR JOU ALS LEVERANCIER
Als leverancier bereik je de markt van vers speciaalzaken in heel Nederland. Want zij bestellen jouw product via NextDeli.com en deze bestelling zetten wij direct door naar jouw bedrijf. Je maakt deze bestellingen voor allerlei vers speciaalzaken klant specifiek klaar en vervolgens breng je al deze bestellingen naar 1 centrale plek: ons distributiecentrum. Daar komen de andere leveranciers, die voor klanten ook bestellingen hebben klaargemaakt deze ook afleveren. De volgende dag zorgen wij dat deze bestellingen bij de vers speciaalzaak in de winkel wordt bezorgd. Voor de klant is NextDeli ‘One-Stop-Shop’, voor jou als leverancier is NextDeli ‘One-Stop-Drop’! Bouw je omzet uit door versspeciaalzaken in heel Nederland te beleveren via NextDeli.com!

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren