Retouren

Retouren

Wat te doen bij retouren en retour emballage?

OPMERKINGEN EN KLACHTEN
Het is natuurlijk mogelijk dat jouw bestelling niet aan je verwachtingen voldoet. Uiteraard kun je aanspraak maken op de garanties van de leveranciers die bij NextDeli zijn aangesloten. Eventuele opmerkingen of klachten over jouw bestelling kun je heel gemakkelijk rechtstreeks aan de leverancier van het product doorgeven/bespreken via De Oplossingenknop op deze website. Via De Oplossingenknop neem je direct contact op met de leverancier van jouw bestelling.

Retouren kunnen alleen door de bezorger worden meegenomen als jij dit via De Oplossingenknop met de desbetreffende leverancier eerst hebt afgesproken. Die leverancier zorgt er dan via NextDeli voor dat er een retouropdracht aan de bezorger wordt meegegeven. Zonder retouropdrachten neemt de bezorger dan ook geen retouren mee, omdat we anders het overzicht erop zouden kwijtraken. Retouren worden administratief verwerkt op de eerstvolgende factuur die je van NextDeli ontvangt

RETOUR EMBALLAGE
Lege kratten en andere emballage kun je vanaf de eerstvolgende levering weer aan de bezorger meegeven. Deze noteert de retouremballage op zijn aflever document, waardoor het direct op jouw eerstvolgende factuur van NextDeli wordt verwerkt. Vuile retouremballage wordt niet meegenomen, dus we willen vragen of je sterk vervuilde kratten wilt omspoelen voordat je ze mee terug geeft aan de bezorger. Ook dienen de kratten echt leeg en droog te zijn.

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren