Partners

Partners

Maak kennis met onze partners:

Leen Menken Foodservice Logistics is onze partner voor distributie. Onze leveranciers leveren jouw bestellingen af op het distributiecentrum van Leen Menken Logistics in Zoetermeer. Daar worden deze bestellingen in de loop van de nacht verwerkt en ’s morgens vroeg gaan deze het land in om bij jou te worden bezorgd. Iedere dag weer. Voor meer informatie over de samenwerking met Leen Menken ga je naar deze pagina.

PS in foodservice is dé centrale plek voor productinformatie van voeding, drank en non-food. De missie van PS in foodservice is transparante productinformatie voor iedereen in de foodketen. Elke producent, boer of tuinder kan zijn productinformatie borgen bij PS. NextDeli heft een realtime koppeling met de PS in Foodservice database. Iedere leverancier die zijn productspecificaties bij PS in Foodservice heeft gedeponeerd ziet deze data ook weer terug in het NextDeli platform.

Voedselbanken verstrekken verkregen voedsel gratis aan de armste mensen in Nederland en doen dat uitsluitend met vrijwilligers. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn.

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren