Leen Menken Logistics

Leen Menken Logistics

Praktische informatie over onze distributiepartner

Als leverancier ga je op basis van je afspraken met NextDeli op vaste dagen uitleveren, met het vriendelijke verzoek om met het Expeditiekantoor Leen Menken levervensters af te spreken. Vaste afspraken worden gemaakt met het expeditiekantoor van Leen Menken Logistics, via 079-3634168 of expeditie@leenmenken.nl

CERTIFICERINGEN
Ieder jaar ontvangen zij een BRC certificaat (Global Standard for Food Safety). Opnieuw hebben ze dit jaar de status AA gescoord, wat inhoudt dat ze aan de strengste eisen voldoen als het goed gaat om het voedselveiligheid en kwaliteit. Gedurende het sorteerproces werkt Leen Menken onder NEKOVRI-voorwaarden. Voor transport hanteert Leen Menken de AV-condities. Wanneer bestellingen op transport gaan en er ontstaat door toedoen van Leen Menken schade aan een pakket of het pakket raakt zoek, dan wordt er vergoedt volgens de AVC-condities. Raadpleeg hiervoor ook de Algemene Voorwaarden van NextDeli BV.

EISEN AAN DE COLLI
● Colli met labels naar buiten gestapeld
● Colli op een houten of kunststof pallet geleverd indien het een groot aantal colli betreft
● De hoogte van de pallet maximaal 1,80 cm, incl. pallet zelf.
● Uitsluitend aanleveren wat volgende dag bezorgd dient te worden aan de eindklant (check daarvoor de afgesproken leverdatum van de order in de orderdata in het NextDeli Orderportaal)
● Nette, stapelbare colli op pallets van goede kwaliteit
● Afgesproken temperatuur op palletniveau (dus geen koel- en vriesproducten door elkaar, mits je de producten uit de diepvries voor de klant duidelijk als gekoeld product verkoopt, met een dienovereenkomstige THT-garantietermijn). Koelproducten mogen tussen de 2-7 graden variëren. Voor vriesproducten geldt dat de temperatuur maximaal 3 graden mag afwijken van de standaard vereiste temperatuur. Deze standaard is vastgesteld op -18 graden

Voor jou als leverancier is het daarom belangrijk dat er gekeken wordt naar de haalbaarheid van het behouden van de juiste temperaturen. Indien je niet kan voldoen aan de eisen voor vriesproducten is het wellicht verstandig om deze producten toch in koelvorm aan te bieden.

EVENTUELE CONSEQUENTIES
Als een levering aan Leen Menken niet voldoet aan de afspraken zoals hierboven vermeldt, is het mogelijk dat een levering vertraging oploopt en bestaat ook de mogelijkheid dat de goederen worden geweigerd. Het naleven van deze voorwaarden is noodzakelijk om optimaal en schadevrije behandeling en transport van de goederen te garanderen.

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren