Waar wij in geloven

Waar wij in geloven

Wij geloven in de speciaalzaak!

Klik op het ‘play’ icoontje in de bovenstaande afbeelding voor een korte animatie video (TIP: zet je geluid aan)

Als speciaalzaak sta je dicht bij je leverancier. Jij, de speciaalzaak ondernemer, hebt kennis van zaken. Je weet waarover je praat. Onderaan de streep is vakkennis je onderscheid. Op basis van vakkennis koop je in, geef je advies, verleen je service en verkoop je je product.

Gouden kansen

Het is waar; 50 jaar geleden kende Nederland 50.000 versspeciaalzaken. Dat zijn er nu nog iets meer dan 5.000. We weten allemaal dat de supermarkt een fors marktaandeel heeft ingenomen. Daarbij komt dat de supermarkt de laatste jaren steeds meer de focus op vers legt. Ze komt daarmee nu ook in het domein van de speciaalzaak; het ambacht van vers. En dáár ligt nu juist een kans voor de speciaalzaak. Immers, de supermarkt wil de consument doen geloven dat hun gehele assortiment ook supervers en ambachtelijk is. Maar dat is natuurlijk niet zo. Nagenoeg alle producten die de supermarkt verkoopt, komen verpakt uit de distributieketen van fabrikanten. Er is geen vakkennis bij de supermarkt, geen advies en er is geen service zoals de speciaalzaak dat kan bieden. Wij geloven dus in een goede toekomst voor de speciaalzaak, want zij kan zich prima onderscheiden!

Een wereld van vers

Op basis van vakkennis koop je als speciaalzaak in. En natuurlijk koop je het liefst grond- en hulpstoffen in waardoor je je onderscheidt van de supermarkt. Onderscheid in kwaliteit, maar ook een bredere keuze en een dieper assortiment. NextDeli helpt je als versspeciaalzaak aan die kwaliteit, maar ook aan de bredere en diepere keuze. NextDeli geeft jou als ondernemer van de versspeciaalzaak toegang tot een wereld van vers via ons e-commerce platform waarin de vers speciaalzaak direct uit het assortiment van allerlei kwaliteitsleveranciers kan kiezen. Zo sta je nóg dichter bij je leverancier. En dat iedere dag van de week! Je hebt een completere keuze, je hebt producten sneller in huis en je koopt voordeliger in. Als NextDeli geven wij een kwaliteitsimpuls aan je winkel. Dát is waar wij in geloven.

Klant worden?

Leverancier worden?

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren