Verzenden & bezorgen

Verzenden & bezorgen

Bezorgopties

Welke bezorgopties kan ik kiezen?

Alles wat je bestelt wordt door ons bezorgd op de datum die in je orderbevestiging staat.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Nee. Nextdeli heeft geen winkel of afhaalpunt. Je kunt jouw bestelling uitsluitend door ons laten bezorgen. Dat is altijd gratis!

Kan ik voor de bezorging van mijn bestelling een tijdvak kiezen?

Op het moment kan dat nog niet, maar wij willen dat in de toekomst mogelijk gaan maken.

Wordt een bestelling gratis bezorgd?

Ja. Nextdeli bezorgt altijd alles gratis! De leveranciers dragen de kosten voor verzending en delen deze kosten met elkaar. Zo ontvang jij compleet, snel en voordelig jouw bestelling!

Hoe werkt gratis bezorging?

Als je vandaag vóór 12.00 uur bestelt, wordt je bestelling vanaf de volgende dag gratis bezorgd in je winkel. De daadwerkelijke bezorgdag hangt af van de levertijd van een product. In de webshop en op de productdetailpagina kun je bij ieder product zien op welke dag het product bij je zal worden bezorgd. Omdat leveranciers verschillende levertijden voor producten instellen kan een bestelling die je op 1 moment doet, op verschillende bezorgdagen bij je worden bezorgd. Bezorging is altijd zonder verzendkosten en dus gratis!

Kan ik mijn bestelling vandaag ontvangen?

Nee dat is helaas niet mogelijk. Iedere leverancier heeft zijn eigen levertijden. Vaak is dat dagelijks, of binnen enkele dagen. Indien je je bestelling doet voor 12:00 uur kan deze minimaal vanaf de volgende dag worden bezorgd. Check daarvoor bij het product in de webshop of op de productdetailpagina de exacte leverdag.

Wordt een bestelling in 1 keer bezorgd?

Dat kan, maar dat dat hoeft niet altijd zo te zijn. Omdat iedere leverancier zijn eigen levertijden voor producten hanteert kan een bestelling die je op 1 moment doet, op verschillende bezorgdagen bij je worden bezorgd. Bezorging is altijd zonder verzendkosten en dus gratis! In de webshop en op de productdetailpagina kun je bij ieder product zien op welke dag het product bij je zal worden bezorgd.

Kan ik kiezen op welke dag mijn bestelling wordt bezorgd?

Nee, dat is niet mogelijk. Jouw bestelling wordt altijd zo snel als mogelijk bij jou bezorgd, afhankelijk van de levertijd dat het product heeft bij jouw leverancier. Voordat je het product bestelt zie je altijd de datum waarop het product bij jou geleverd wordt.

Wie bezorgt eigenlijk mijn bestelling?

Jouw bestelling wordt bezorgd door de experts in koel- en vries distributie van Leen Menken Foodservice Logistics. Zij zijn gespecialiseerd in een landelijk fijnmazig logistiek koel- en vries netwerk. Leen Menken Foodservice Logistics zorgt ervoor dat jouw bestelling onder de perfecte omstandigheden bij jou wordt bezorgd.

Kan ik mijn bestelling buiten NL laten bezorgen?

Nee, NextDeli bezorgt op dit moment uitsluitend in Nederland

Wat is een track & trace code?

De ‘track-and-trace‘ code ontvang je via NexDeli van Leen Menken Foodservice Logistics. Hiermee kun je de bezorgstatus van je bestelling volgen! De track-and-trace status bestaat uit 4 fasen: ‘Ontvangen van leverancier op DC’, ‘gesorteerd door Leen Menken (dynalogic)’, ‘onderweg naar jou’ en ‘bezorgd bij jou’.

Ik vind mijn bestelling niet met de track & trade code

Indien je je bestelling niet vindt via je track-and-trace code neem dan contact op met Leen Menken Foodservice Logistics via het telefoonnummer 079-3634162 of via menkenaanhuis@leenmenken.nl

Bezorg problemen

Ik ben niet tevreden over de bezorger. Waar kan ik hiervoor terecht?

Je kunt hiervoor terecht via 085-8800088 of via snelantwoord@nextdeli.com.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?

Controleer het volgende:

1. De Track & Trace code van het pakket
Je vindt deze in je verzendbevestiging. Controleer via deze link of de tijdvak indicatie van de bezorging is verschoven.

2. Het bezorgadres
Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer ook je postcode.

Wat als mijn product/bestelling beschadigd is geleverd?

We vragen je in te schatten of de beschadiging zou kunnen komen door het transport, óf dat de beschadiging er al vanuit de leverancier in zou hebben gezeten. 

Indien je veronderstelt dat de beschadiging veroorzaakt is tijdens transport kun je hiervoor terecht bij Leen Menken Foodservice Logistics.

Indien je veronderstelt dat de beschadiging veroorzaakt is al bij de leverancier van het product kun je hiervoor terecht via de Oplossingenknop die je kunt vinden bij het product in de webshop of op de leverancierspagina van de betreffende leverancier.

Via de Oplossingenknop kun je met de betreffende leverancier tot een oplossing komen.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als mijn winkel niet open was?

Circa 30-60 minuten van tevoren belt de chauffeur naar het 06-nummer wat in jouw accountgegevens staat. Je weet dan dat hij eraan komt. Komt de chauffeur bij jouw winkel aan en kan hij de bestelling niet afleveren omdat er niemand is, zal hij als eerste ook het genoemde 06-nummer bellen met de vraag of de bestelling door iemand aangenomen kan worden. Indien dat niet mogelijk is, neemt hij de bestelling weer mee en wordt deze opnieuw ingepland voor de dag erna. De risico’s van het eventueel verstrijken van houdbaarheden op producten is voor risico van de besteller. De bezorger geeft je bestelling niet (nooit) af bij de buren.

Ik wil mijn afleveradres wijzigen?

Heb je iets besteld wat naar een onjuist adres wordt gestuurd en heb je nog geen verzendbevestiging ontvangen? Geef het door aan onze klantenservice. Dan kijken wij of we het adres van de zending nog aan kunnen passen. Bij een verhuizing pas je makkelijk je adres aan in je Nextdeli-account.

Wat als mijn bezorging vertraagd is?

We gaan er alles aan doen om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Wanneer de bezorger vertraagd is, wordt er een SMS gestuurd naar jou als ontvanger met het verzoek je Track and Trace te checken voor de actuele aankomsttijd.

Ik heb niets besteld, maar wel een zending ontvangen

Wellicht heeft iemand die de bestelling gedaan per ongeluk een verkeerd afleveradres ingevoerd. Ben je niet de besteller van de producten die je ontvangen hebt, neem dan contact met ons op via 085-8800088 of via snelantwoord@nextdeli.com

[/expand]

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren