Slide Chateaubriand Vleesspecialiteiten Chateaubriand Vleesspecialiteiten Slagersambacht vanaf 1850 Chateaubriand Vleesspecialiteiten Kwaliteit voor professionals Chateaubriand Vleesspecialiteiten Familiepassie Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Chateaubriand Vleesspecialiteiten, ook een topassortiment voor slagers!

SLAGERSAMBACHT met PASSIE VOOR VLEES

Chateaubriand is traditie, kennis, vakmanschap, eerlijkheid en exclusiviteit. Elke dag wordt er hard gewerkt om het mooiste en lekkerste vlees aan te bieden dat er te krijgen is. Van de slagerswinkel in Heemstede, de groothandel in het Food Center Amsterdam tot de webshop www.chateaubriand.nl Van sterrenrestaurant tot buurtcafé en van catering tot thuiskok. Speciaal voor slagerijen heeft Chateaubriand een topassortiment samengesteld met grasgevoerd Schots rundvlees en Hollands kuis kalfsvlees. Prachtig vlees voor een eerlijke prijs en de beste service!

GRASGEVOERD BLACK ABERDEEN ANGUS RUNDVLEES

Speciaal voor de slagersbranche heeft Chateaubriand een mooi assortiment Black Aberdeen Angus rundvlees samengesteld. De weiden waar deze koeien grazen bevinden zich in de mooie Schotse Hooglanden, de plek waar dit sterke ras oorspronkelijk vandaan komt. De koeien eten naast gras ook klaver, zuring en de vele kruiden die deze hooggelegen weiden bieden. Naast de diversiteit in de natuur zijn de leefomstandigheden van de koeien in Schotland ideaal. De dieren zijn het hele jaar buiten en dat valt zeker te proeven! De koeien hebben alle vrijheid om te grazen en te bewegen en daarom duurt het langer voordat ze het juiste formaat bereikt hebben. Het is juist deze kwaliteit van leven en aandacht voor dier en natuur die zorgt voor dit allerlekkerste rundvlees!

HOLLANDS KUIS BLANK KALFSVLEES

Chateaubriand heeft ook Hollands kuis kalfsvlees, afkomstig van uitsluitend vrouwelijke kalveren en niet van stierkalveren. Het vlees van vrouwelijke kalveren is fijner van draad, vetter en daardoor malser en smakelijker. Chateaubriand verkoopt uitsluitend blank gemest kalfsvlees en geen rosé gemest kalfsvlees.

ZORGVULDIGE SELECTIE EN LEVERING AAN SLAGERS

Onze belofte om de beste kwaliteit te leveren proberen we elke dag waar te maken. Daarom staan we in nauw contact met onze mesters in Ierland en Schotland en selecteren we zelf het mooiste kalfsvlees bij de beste slachterijen. Voor de ambachtelijke slager zijn ook pistola’s, stompen en lenden met 8 ribben leverbaar.

De levertijd van deze speciaalproducten is slechts 6-7 dagen. De kwaliteit hiervan is deze levertijd dubbel er dwars waard!      

Passie voor het mooiste vlees zit verankerd in het DNA van Chateaubriand.

Productaanbod Chateaubriand Vleesspecialiteiten

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren