Bannerset De Wijnschuur De Wijnschuur Wijn met de beste prijs/kwaliteit verhouding bannerset De Wijnschuur2 Passie en beleving bannerset De Wijnschuur3 Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van De Wijnschuur

Al tijden lang staat midden in de polder wijnspeciaalzaak De Wijnschuur. Ooit begonnen met een bescheiden assortiment, telt de schuur nu zo’n 900 verschillende wijnen waarvan wij het merendeel zelf importeren. Zo blijft het assortiment exclusief en scherp geprijsd. De informele sfeer gecombineerd met onze hoge standaard voor kwaliteit en deskundig advies maakt De Wijnschuur toegankelijk voor elke wijninkoper. 

Wijn met de beste prijs/kwaliteit verhouding

De Wijnschuur is opgericht in 1983 door Wil Nieuwendijk en al vrij snel wist de lokale horeca De Wijnschuur te vinden voor de lekkerste wijnen. Richting het weekend was De Wijnschuur geopend voor de particulier en doordeweeks werd de horeca beleverd. In 2008 is De Wijnschuur overgenomen door Dennis Wiersema en met een klein professioneel team zijn de werkzaamheden uitgebreid richting horeca en vakhandel. Doordat wij een goed oog hebben voor mooie betaalbare wijnen en deze door ons stuk voor stuk kritisch geproefd worden, onderscheiden wij ons met verassende wijnen in elke prijsklasse. Met name de kleine en middelgrote wijnboer staat bij ons voorop, waar nog echt de liefde voor wijn te vinden is.

Passie en beleving

Doordat wij met een enorme passie en beleving ons vak beoefenen zijn wij de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid zonder uit het oog te verliezen waar het uiteindelijk om draait; goede wijn voor een goede prijs! Ons team stroopt nationale en internationale leveranciers af om voor eenieder het mooiste glas wijn te kunnen presenteren in elke prijsklasse. Of het nu om een gerenommeerde Bordeaux of Bourgogne gaat, een heerlijke Provence rosé, een mooi glas Spaans wit of rood, Toscaanse Sangiovese of Barolo uit Piëmonte. Wij hebben het allemaal en in de meeste gevallen exclusief ten opzichte van wat de standaard markt u biedt. Met betrekking tot wijn/spijs kunnen wij u natuurlijk ook van advies voorzien door onze jarenlange ervaring op dit gebied. De Wijnschuur is volop in ontwikkeling en zal u te allen tijde proberen te verrassen met een keur aan mooie en interessante wijnen!

Productaanbod De Wijnschuur

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren