Den Houdijker Vakkennis tussen slacht en slager Den Houdijker Vlees Den Houdijker Den Houdijker Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Den Houdijker Vlees

Den Houdijker Vlees: Vakkennis tussen slacht en slager

Bij Den Houdijker Vlees vind je geen grote messen, geen vleeshaken met hele koeien en geen toonbank met de mooiste stukken om de klant te verleiden. Wel een bijna steriele omgeving met brandschone bestelbussen, die typische rode kratten netjes opgestapeld, een flinke koelcel, een vriezer en een grote cel waar vlees staat te rijpen.
Den Houdijker Vlees is vleesgrossier en voorziet slagerijen dagelijks van hun voorraad en assortiment. In de vleeswereld met veel liefde en aandacht is voor het mooie slagersambacht is de grossier vaak ‘alleen maar’ een tussenschakel. Bij Den Houdijker Vlees proberen we meer te zijn dan alleen de schakel.

Jan den Houdijker is eigenaar en dagelijks aanspreekpunt voor de klanten. Samen met Dennis Slager (toepasselijker kan een naam bijna niet), en de vaste chauffeurs Bas en Raymon zorgen zij voor de mooiste stukken voor de beste slagers van ons land. Jan nam in 2019 de zaak over van zijn vader John, na jaren ervaring opgedaan te hebben in de slagerswereld als slager, slachter en uitbener.

Daar komen we ook bij het belangrijkste speerpunt van Den Houdijker Vlees: vakkennis. Jan weet wat hij inkoopt en denkt met de slager mee over de best passende producten. Juist het contact met de klant en samen nadenken over het assortiment en vernieuwing maakt van een grossier nét iets meer. Bij Den Houdijker Vlees kunnen klanten ook terecht in de nieuw gebouwde presentatiekeuken, waar avonden voor slagers worden georganiseerd met workshops over ons mooie vak. We nodigen onze klanten graag uit om met elkaar na te denken over ons mooie ambacht of met hun personeel nieuwe ervaringen op te doen.

Als je aan Jan vraagt wat hem onderscheidt in de slagerswereld, dan is dat we bij Den Houdijker Vlees proberen met vakkennis de klant zo goed mogelijk proberen te bedienen. De juiste concessies doen op prijs, maar niet inleveren op kwaliteit. Wij geloven in de toekomst van het slagersvak en met aandacht voor ons mooie ambacht in de hele keten kunnen wij de consument uiteindelijk verleiden meer en beter vlees te kopen bij de slager.

Productaanbod Den Houdijker Vlees

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren