Sfeerbeeld Gilles Gilles Supervers kwaliteitsvlees Sfeerbeeld Gilles Lekker vlees begint bij een goed leven Sfeerbeeld Gilles Een goed en eerlijk verhaal Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Gilles

Uniek aan ons bedrijf is dat wij alle facetten van het vleesverwerkingsproces in eigen beheer uitvoeren. Ons bedrijf huisvest een slachterij, een grossierderij én een worstmakerij.

Supervers kwaliteitsvlees

Een groot pluspunt van deze werkwijze is dat wij garant staan voor een supervers kwaliteitsproduct. Bovendien schakelen wij snel! Ons bedrijf heeft een omvangrijke productiecapaciteit en is tegelijkertijd persoonlijk genoeg om de juiste invulling te geven aan uw specifieke wensen.

Compleet vleespakket

Van kwaliteit rundvlees, varkensvlees, vers kalfs- en lamsvlees tot heerlijke huisgemaakte vleeswaren en worst; Wij bieden een bijzonder groot assortiment vlees.

Lekker vlees begint bij een goed leven

Al sinds de lancering van ‘Vlees van Gilles’ is dit motto het uitgangspunt in alle uitingen. Maar waarom zijn we hier ooit mee begonnen en wat maakt het zo bijzonder?

Een goed en eerlijk verhaal

Eigenaar Dick Wever van G. van Dalen’s Vleescentrale zocht naar manieren om zijn klanten – slagers uit voornamelijk Noord–Holland – te helpen met communicatie rondom hun producten. Want goed vlees koop je bij de slager.

Transparant zijn over vlees is belangrijk en er valt voor de gemiddelde consument ook veel te leren. Daarom is ‘Vlees van Gilles’ in het leven geroepen, als apart merk van de vleescentrale. Het merk is letterlijk familie, zoals sommige goed weten, want de ‘G’ in ‘G. van Dalen’s vleescentrale’ staat voor Gilles van Dalen, oprichter van het bedrijf. Zo is de naam ontstaan.

Productaanbod Gilles

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren