HVO Meat Luxe kalfs- en lamsvlees HVO Meat HVO Meat Service zit in ons bedrijfs-DNA HVO Meat Onderscheidend in luxe vlees van hoge kwaliteit Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van HVO Meat

groothandel in kalfs- en lamsvlees

hvo meat is een vleesbedrijf gespecialiseerd in het selecteren, uitbenen en versnijden van kalfs- en lamsvlees. al meer dan 30 jaar levert hvo meat hoogwaardig kalfs- en lamsvlees aan groothandels, slagerijen en horeca-leveranciers. wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van luxe blanke vleeskalveren. dit kunnen wij leveren in alle gewenste technische delen. wij zijn een klein, ambitieus bedrijf waarbij kwaliteit van zowel dienstverlening als het vlees hoog in het vaandel staan. wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht voor onze klanten, geen nee-verkopen en uitgebreide mogelijkheden. van een enkele kalfshaas tot hele kalveren, wij helpen u verder! wij leveren ook hollandse en engelse lammeren van de beste kwaliteit. ook hierbij leveren wij technische delen, maar de meeste lammeren verkopen wij in zijn geheel.

assortiment

wij leveren alle technische delen eventueel ook afgevliesd van het kalfsvlees en technische delen van het lamsvlees. daarnaast leveren wij ook het totale afvallen assortiment van kalveren en lammeren (harten, lever, konen). speciale aandacht vestigen wij op het feit dat al ons vlees halal geslacht en verwerkt is.

service

-service zit in ons bedrijfs-dna-

als klein bedrijf onderscheiden wij ons door persoonlijke aandacht en doen wij ons uiterste best om uw wensen in te vullen. daarnaast werken wij met eigen transport, waardoor wij ons flexibel kunnen opstellen met betrekking tot het uitleveren van onze producten. wij werken met een klein, vast team met veel eigen personeelsleden.

kwaliteit

-onderscheidend luxe kalfsvlees van hoge kwaliteit-

klanten weten ons te vinden vanwege de onderscheidende, hoge kwaliteit van ons kalfsvlees. wij zijn gespecialiseerd in luxe blank kalfsvlees, met een mooie vetbedekking. daarnaast kunnen wij dikbilvlees leveren. onze lammeren zijn afkomstig uit Nederland of Engeland. in het voorjaar leveren wij mooie zuiglammeren en het gehele jaar zetten wij ons in om de mooiste lammeren voor u te selecteren. wij zijn niet gespecialiseerd in het verwerken van lichtgewicht kalveren.

Productaanbod HVO Meat

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren