Intercheese Holland Specialist in Hollandse- en buitenlandse kaas Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Intercheese Holland 

De geschiedenis van Intercheese Holland

InterCheese Holland is in alle opzichten een familiebedrijf, waar men inmiddels al vier generaties met de ontwikkeling en verkoop van kaas actief is. In 1959 ging grootvader van Beek met een bakfiets vol kazen langs de Veenendaalse deuren. Na verloop van tijd werd de bakfiets ingeruild voor auto’s en busjes, omdat er steeds meer klanten voorzien moesten worden van lekkere kaas. Van Veenendaal maakte het familiebedrijf een uitstap naar Utrecht. In Wittevrouwenbuurt werd de eerste fysieke winkel geopend. De winkel begon al snel goed te lopen. De hele familie sprong bij om mee te helpen in de zaak. En dat is nooit meer veranderd, want vandaag de dag is Intercheese Holland nog steeds een écht familiebedrijf.  De kleinkinderen werken ook in de zaak, waardoor er inmiddels meerdere generaties actief zijn in het bedrijf. Iedere dag wordt er samen vol passie gewerkt, om de wensen van de klanten te vervullen.

 

Specialist in Hollandse- en buitenlandse kaas

Door onze jarenlange ervaring en passie voor kaas is Intercheese Holland de totaalleverancier in kaas voor u. We bieden een uitgebreid assortiment kazen die past bij iedere kaasonderneming. De beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen we door een zelfstandige selectie van Hollandse kazen en de eigen import van Buitenlandse kazen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Door voortdurende innovatie en productontwikkeling kunnen we met trots ook een groot assortiment eigen merken en custom-made kazen aanbieden. U heeft een ruime keuze aan hele kazen en stukken. Alles is mogelijk. Kortom Intercheese Holland staat voor een professionele onderneming, gedreven door een enthousiast team.

Hollandse kaas merken

Intercheese Holland heeft een aantal unieke Hollandse kaas merken in het assortiment. Of u nu op zoek bent naar een authentieke boerenkaas van Buitenmelkse melk of een geitenkaas van Fianco, Intercheese Holland verkoopt ze. Elk merk heeft eigen kwaliteiten waardoor u vast iets vindt wat aan uw wensen en voorkeuren voldoet. De diversiteit aan merken bij Intercheese Holland maakt mogelijk dat u bij elke kaassoort een andere beleving ervaart. De Hollandse kaas merken die worden geleverd zijn smaakvol en kunnen variëren van jong tot oud. Onze Exellentia kaas wordt gerijpt in ons eigen kaaspakhuis. Kazen van Schep worden met veel aandacht verzorgd, waardoor deze de gewenste zachte smaak hebben. Onder de naam Ruscello verkopen wij unieke kruidenkazen. Bent u op zoek naar een biologische kaas, zonder kleur-, geur- of smaakstoffen? Dan is onze Bio Collectief lijn iets voor u.

Buitenlandse kaassoorten

Met Intercheese Holland kunt u eenvoudig buitenlandse kaassoorten kopen zonder dat u daarvoor naar het buitenland hoeft. Buitenlandse kaassoorten worden steeds populairder en via NextDeli zijn ze eenvoudig online te bestellen. Wij leveren een ruim assortiment aan buitenlandse kaassoorten in binnen- en buitenland, zodat er altijd een kaassoort van uw wens tussen zit. Door het uiteenlopende assortiment buitenlandse kaassoorten van Intercheese Holland heeft u veel keuze. Wij beschikken over onder andere harde en halfharde kazen die soms wel meer dan twee jaar gerijpt zijn. Houdt u juist meer van verse kazen die niet gerijpt zijn? Deze kazen met frisse smaak hebben wij ook in ons assortiment. De liefhebbers van pikante kaas verwijzen wij door naar onze overheerlijke blauwader kaas. Intercheese Holland heeft voor ieder wat wils.

Productaanbod Intercheese Holland

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren