Kaptein Sfeerbeeld Kaptein Bijna 85 jaar in de familie Kaptein Sfeerbeeld The House of Cheese and butter Kaptein Sfeerbeeld Uw ideale partner in boter en kaas Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Kaptein

The House of Cheese and Butter.

Kaptein is specialist in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en produceren van boter, smeltkaas en poederkaas. Een familiebedrijf in hart en nieren, met de blik op de toekomst. Kaptein staat voor een Nederlandse kaas en boter traditie die past in de tijdsgeest van nu en in de toekomst!

Bijna 85 jaar in de familie

Ruim 10 jaar geleden nam Mireille Kaptein het stokje over van haar vader René Kaptein. Daarmee is ze na twee generaties mannen de eerste vrouw aan het hoofd van de organisatie. Grootvader Willem Kaptein startte in 1936 onder de rook van Alkmaar met het verhandelen van kaas en boter. Zoon René Kaptein volgde zijn vader op en breidde dit verder uit door de kaas en boter zelf te gaan verwerken en verpakken. Het familiebedrijf maakte onder zijn hoede een flinke groei door, aangewakkerd door overnames en exportmarkten.

Uw ideale partner in boter en kaas

De solide basis van het familiebedrijf was en is het fundament voor het succes. Kaptein staat voor kwalitatieve mooie zuivelproducten en is in staat om snelle beslissingen te nemen en direct te reageren op veranderende marktomstandigheden. Door de lange termijn te verkiezen boven snel succes is er gestaag gewerkt aan groei. Het maakt Kaptein een betrouwbare partner die mede dankzij zijn lange historie over een schat aan kennis en ervaring beschikt.

Productaanbod Kaptein Kaas en Boter

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren