Sfeerbeeld La Prosciutteria La Prosciutteria Authentieke Italiaanse producten Sfeerbeeld La Prosciutteria Eat better forever Sfeerbeeld La Prosciutteria Ervaar La Prosciutteria Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van La Prosciutteria

Authentieke Italiaanse producten uit Italië

Wij zijn gek op eten en vooral op de Italiaanse keuken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de hospitality & food industrie hebben wij een neus ontwikkeld voor bijzondere producten. Met La Prosciutteria willen wij het echte Italiaanse gevoel naar Nederland brengen. Met pure producten die met veel aandacht en amore zijn bereid door kleinschalige leveranciers uit voornamelijk Istrië en Friuli-Venezia Giulia.  De mediterrane hartelijkheid en persoonlijke benadering mogen natuurlijk niet ontbreken. We zijn met name trots op de kwaliteitsvleeswaren die speciaal voor ons private label La Prosciutteria geproduceerd worden.

Onze klanten

Wij leveren ons assortiment aan allerlei soorten bedrijven, zoals gerenommeerde cateraars, exclusieve delicatessenwinkels en authentieke pizzeria’s. Allemaal ondernemers die onze passie delen voor lekker en goed eten. Ze werken graag met onze kwaliteitsproducten zodat de authentieke Italiaanse smaak gewaarborgd blijft. Van mozzarella die pizza’s naar een hoger niveau tilt, verse pasta waarmee je in een handomdraai een heerlijke maaltijd creëert, tot aan de prijswinnende olijfolie die eigenlijk ieder gerecht een upgrade geeft. Met onze producten helpen zij mee om ons motto verder te verspreiden: Eat better forever. En daar zijn wij super trots op!

Ervaar La Prosciutteria

Naast professional ben je vooral ook liefhebber, een foodie. Wil je met je tijd mee gaan en heb je niet de mogelijkheid om zelf op een ‘food hunt’ te gaan? Schakel dan La Prosciutteria dan in! Wij helpen je om aan dat ene specifieke product te komen, laten je live genieten van de Italiaanse authentieke delicatessen en stellen je voor aan interessante leveranciers en producenten. We nemen je gewoon mee op culinaire reis in Italië en Istrië.

Productaanbod La Prosciutteria

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren