Postma Vleeswaren Smaakvolle ambachtelijke vleeswaren Postma Vleeswaren Postma Vleeswaren Ondersteuning van ambachtelijke productie Postma Vleeswaren Onderscheidend vermogen Pijl links Pijl rechts

Postma Vleeswaren

Postma Vleeswaren staat al sinds 1910 bekend als producent van smaakvolle, ambachtelijke vleeswaren. Wij bieden onderscheidende kwaliteit voor slagerijen en speciaalzaken voor wie een authentieke smaakbeleving nog steeds van levensbelang is. Want vlees is niet zomaar een product – het is een beleving. En die beleving moet kloppen, over de gehele linie van smaak tot presentatie. Dat is dan ook waarin wij het verschil maken.

Onze visie

De maatschappij verandert. We hechten steeds meer waarde aan de kwaliteit en herkomst van onze voeding. Wij vinden dat een zeer goed teken. Maar het betekent wel dat de slagerij mee moet veranderen. Er is meer vraag dan ooit naar ambachtelijke kwaliteit. Er liggen prachtige groeikansen. Maar de ambachtelijke specialist zal zijn beloften keer op keer waar moeten maken om de aandacht van de consument te blijven verdienen.

Ondersteuning van ambachtelijke productie

Wij willen niet alleen zelf de belichaming zijn van echt ambacht: we willen die ambachtelijkheid ook toegankelijk maken en houden voor slagers en specialisten die hem dreigen te verliezen. Waar de slager – om welke reden dan ook – zijn vleeswaren niet meer kan maken hebben wij over de jaren het vertrouwen gekregen om voor hen die producten te vervaardigen waar zij vaak al generaties lang om bekendstaan. Daarin zijn wij als team ook echt onderscheidend.

Onderscheidend vermogen

Wij willen ambachtelijke slagerijen en speciaalzaken de best denkbare ondersteuning bieden, zodat zij de ruimte hebben om te groeien en zich op de dynamiek van het ondernemerschap te focussen. Daarin ligt dan ook ons onderscheidend vermogen: niet alleen in wat wij zelf doen, maar juist in de manier waarop wij anderen helpen om hun doelen als vakspecialist te bereiken.
Natuurlijk kunnen wij volop vertellen over hoe het bedrijf bij ons reilt en zeilt. Maar het echte bewijs van ons kunnen ziet u in de succesverhalen van de klanten met wie wij samenwerken.

Productaanbod Postma Vleeswaren

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren