The High Five Company Sliderbanner 1 Chocolade The High Five Company The High Five Company Sliderbanner 2 The High Five Company Sliderbanner 3 Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van The High Five Company

Een passie voor ’s werelds beste chocolade

Mensen blij maken met goede en eerlijke chocolade, dat is wat we willen. Genieten van goede chocolade is een bijzondere ervaring! We kiezen bewust voor kleine en unieke chocolademakers uit de Verenigde Staten, Europa en Azië. Ze kopen rechtstreeks van cacaoboeren, betalen premium prijzen en werken met veel visie en aandacht aan het creëren van ’s werelds mooiste chocolade. We houden de ketens graag zo transparant en kort mogelijk.

Wij verkopen niet het soort chocolade dat je in de supermarkt zou vinden. Met de distributie van bean-to-bar craft chocolade steunen we zowel de chocolademaker als de cacaoboeren. Wist je dat cacao 800 verschillende smaakaroma’s kan bevatten? Elke chocolade heeft zijn eigen specifieke karakter. Je klanten een onvergetelijke chocolade-ervaring bezorgen zou ons blij maken.

Gedreven

Misschien komt het doordat we nog niet zo lang (sinds 2014) in de chocoladebranche werken dat we zo gedreven, nauwkeurig en persoonlijk te werk gaan. In ons team brengt iedereen zijn of haar eigen expertise in. Het organiseren van chocolade events, het verkopen van chocolade, het schrijven van artikelen, het organiseren van proeverijen of masterclasses, jureren bij chocolade awards en nog veel meer. Door ons brede werk en expert-kennis zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends. Daarom weten we ook wat je klanten nodig hebben en hoe je een concurrentievoordeel kunt behalen met de speciale chocolade die niet veel anderen verkopen.

Onze klanten

Onze chocolade is voornamelijk te vinden in speciaalzaken, koffie- en/of theewinkels, webshops, koffiebars, biologische retailers in Nederland, Europa en zelfs ver daarbuiten.

We zijn er trots op de exclusieve distributeur te zijn van toonaangevende merken zoals Taza, Raaka, Zotter, To’ak en Dick Taylor om er maar een paar te noemen. Naast repen verkopen wij ook bijzondere drinkchocolade voor de horeca en couverture voor gastronomie.

Productaanbod The High Five Company

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren