NIEUW: Visgroothandel De Jong

Bron tekst & beeld: NextDeli BV

Visgroothandel De Jong uit Urk gaat samenwerking aan met NextDeli, hét E-commerce platform voor versspeciaalzaken en foodservice. Hierdoor kunnen versspeciaalzaken- en horecaondernemers rechtstreeks de specialiteiten van De Jong, snel en gemakkelijk te bestellen via hun NextDeli account. Dat kan vanaf deze week, met hetzelfde gemak waarmee zij ook bestellingen doen bij hun andere favoriete leveranciers via NextDeli!

Visgroothandel de Jong levert dagelijks verse en diepgevroren visproducten. Tevens beschikt zij ook over een groot assortiment aan drooggoederen. Speciaalzaken én horecabedrijven zijn met Visgroothandel de Jong verzekerd van een leverancier die voortdurend streeft naar verbetering van kwaliteit, waarbij zij een grote drive heeft om een goede service te verlenen.

NextDeli is een E-commerce platform voor versspeciaalzaken en horecabedrijven. Slagerijen, viswinkels, delicatessenwinkels, bakkerijen, groentezaken en slijterijen, maar ook restaurants, hotels, attractieparken, (bedrijfs)cateraars, instellingen en scholen kunnen via NextDeli terecht in de webshops van inmiddels meer dan 60 leveranciers van allerlei grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Zij kopen daarmee rechtstreeks in bij de bron!

“Visspecialist welkome aanvulling!”

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “De samenwerking met Visgroothandel De Jong juichen wij toe. Als specialist hebben zij een jarenlange ervaring in verse én diepgevroren visproducten en leveren ook een groot assortiment aan bijbehorende droogwaar. Met een dagelijkse aansluiting op ons platform kun je deze producten als food-inkoper met je NextDeli account ook dagelijks laten bezorgen in heel Nederland!

“Afzet in de markt verbreden”

Frans Brouwer, directeur van Visgroothandel De Jong: “Wij zien NextDeli als een kans om onze markt te verbreden. Vele restaurants en ambulante handel voorzien wij al dagelijks met behulp van ons eigen wagenpark van 31 bussen, en door middel van de samenwerking met NextDeli kunnen wij nog meer klanten voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten”