Abma’s & Nextdeli slaan handen inéén!

Bron tekst & beeld: Tekst & beeld: NextDeli

Abma’s, maker van bijzondere olijfoliën, gaat een samenwerking aan met NextDeli, het E-commerce platform voor versspeciaalzaken! Het resultaat van deze overeenkomst is dat ondernemers van versspeciaalzaken de mogelijkheid krijgen om alle specialiteiten van Abma’s rechtstreeks, snel en gemakkelijk te bestellen. Dat kan vanaf vandaag, met hetzelfde gemak waarmee zij andere grond- en hulpstoffen bij hun andere favoriete leveranciers via NextDeli bestellen!

NextDeli is een nieuw E-commerce platform dat een jaar geleden gelanceerd werd, exclusief voor versspeciaalzaken. Inmiddels kunnen slagerijen, viswinkels, delicatessenwinkels en binnenkort ook bakkerijen en groentezaken via NextDeli terecht bij inmiddels bijna 40 leveranciers van allerlei kwaliteitsproducten zoals grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. 

Abma’s maakt olijfolie & azijn in bijzondere smaken en houdbare tomatenproducten. “Smaak is voor ons het allerbelangrijkste. We geven smaak aan olijfolie met verse kruiden die we zelf telen. Met de smaakvolle vruchten van lokale telers maken we heerlijke fruit azijnen. In de zomermaanden zijn de tomaten op hun best. Van de grote oogst maken we heerlijke houdbare producten. Daarbij gebruiken we ook onze olijfolie en azijn”.

“Authentieke herkomst en bijzondere smaken!”

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “Wij zien het als onze missie om invulling te geven aan de groeiende behoefte naar onderscheidende producten voor speciaalzaak ondernemers. Zij moeten zich nu eenmaal steeds beter kunnen onderscheiden van de supermarkt en andere concurrenten. Daarom zijn zij op zoek naar pareltjes voor in hun assortiment. De producten van Abma’s hebben hun oorsprong in olijfrijke gebieden, waarna Abma’s de olie verrijkt met zelf geteelde verse kruiden. Pareltjes voor in je winkel!”

“De beste smaken voor in jouw winkel”

Cesar Abma, directeur van het familiebedrijf Abma’s: “In Nederland hebben steeds meer mensen aandacht voor goed eten. Als Abma’s dragen wij bij aan deze beweging: mensen meer smaakvolle en gezonde producten laten kopen en opvoeden met goede smaken. De kruiden telen we zelf. We plukken en verwerken ze meteen. De tomaten oogsten we als ze rijp zijn, dan hebben ze de beste smaak. Wij hebben daarmee prachtige consumentenproducten in huis voor in jouw winkel én zijn we onze specialiteiten in grootverbruik verpakking leverbaar om zelf te gebruiken in jouw eigen specialiteiten. En wát is er nu makkelijker om deze producten direct via Nextdeli mee te bestellen! Je hebt ze dan de volgende dag al in huis!”