Scoop, bake & enjoy!

Bron tekst & beeld: NextDeli

Madame Cocos, maker van vers kokosmakronendeeg, gaat een samenwerking aan met Nextdeli, het E-commerce platform voor versspeciaalzaken! Het resultaat van deze overeenkomst is dat ondernemers van versspeciaalzaken de mogelijkheid krijgen om alle specialiteiten van Madame Cocos rechtstreeks, snel en gemakkelijk te bestellen. Dat kan vanaf vandaag, met hetzelfde gemak waarmee zij andere grond- en hulpstoffen bij hun andere favoriete leveranciers via NextDeli bestellen!

NextDeli is een nieuw E-commerce platform dat een jaar geleden gelanceerd werd, exclusief voor versspeciaalzaken. Inmiddels kunnen slagerijen, viswinkels, delicatessenwinkels en binnenkort ook bakkerijen en groentezaken via NextDeli terecht bij inmiddels bijna 40 leveranciers van allerlei kwaliteitsproducten zoals grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. 

Madame Cocos bereidt Cocosdeeg met passie voor kwaliteit, smaak en klantbeleving. De unieke smaken en de warmzoete geur tijdens het afbakken, vragen gelijk naar meer. Het cocosdeeg is schepklaar en makkelijk in 3 stappen te bereiden. Een cocosdeeg waarbij iedereen in een handomdraai heerlijk versgebakken cocosballs kan aanbieden of waar je echt zelf van kunt genieten!

“Trendy product in een blurring markt!”

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “Wij zien het als onze missie om invulling te geven aan de groeiende behoefte naar onderscheidende producten voor speciaalzaak ondernemers. Zij moeten zich nu eenmaal steeds beter kunnen onderscheiden van de supermarkt en andere concurrenten”. Daarom zijn zij op zoek naar pareltjes voor in hun assortiment. De producten van Madame Cocos kun je verkopen als kant-en-klaar consumentproduct (do-it-yourself) of je maakt in je winkel simpel met een ijslepel lekker versgebakken cocosballs in de oven. Madame Cocos heeft ook zelf eigen winkels, staat op markten, festivals, en ligt in pop-up stores en/of winkelcentra.

“Vers zijn ze het allerlekkerste”

Sven Brink, eigenaar van Madame Cocos: “Onze passie voor bakken en liefde voor cocos vormen samen de basis voor een aantal heerlijke recepten. Je herkent dé echte ‘cocosballs’ aan de unieke smaak, ze zijn perfect van vorm, krakend krokant en super vers. Want vers zijn ze het allerlekkerste. Dat is de reden waarom Madame Cocos haar uiterste best doet om de vers gescoopt en gebakken cocosballs bij haar publiek te krijgen. De samenwerking met NextDeli sluit daarom perfect aan.