Abma's Olijfolie en azijn in bijzondere smaken Abma's Abma's Waar smaak groeit Abma's Goede smaak, teeltwijze en traceerbaarheid Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Abma’s

Ontstaan

Vanaf zijn vroege jeugd teelt Walter Abma al groenten en kruiden. Zijn opa was groenteteler in Beemster. Hij kwam er als kind heel vaak en had er zelfs zijn eigen stuk tuin waar hij dingen mocht kweken.

Zijn oma kookte met de ingrediënten die opa teelde. De smaakcombinaties die zij maakte, waren gewoon heel goed. Daar leerde Walter: als je goede smaken combineert krijg je de lekkerste gerechten.

De basis voor Abma’s werd bij zijn grootouders gelegd. Vanuit daar is Walter verder gaan denken. Er is heel wat tijd verstreken sinds Walter kruiden teelde bij zijn opa in de tuin. Door de jaren heeft zoon Cesar Abma het aanbod uitgebreid, maar de kern is onveranderd gebleven.

We geloven dat de natuur zorgt voor pure smaken. Daarom volgen we haar logica. Alleen als je echt goede ingrediënten gebruikt, krijg je eindproducten vol met smaak. Daar gaat het om. Goede smaak, teeltwijze en traceerbaarheid zijn echte speerpunten voor ons.

Onze werkwijze

We maken olijfolie & azijn in bijzondere smaken. Smaak is voor ons het aller belangrijkste. Alleen als je goede smaakvolle ingrediënten gebruikt, kan het eindresultaat ook rijk zijn aan smaak. We willen geen onnodige toevoegingen of handelingen.

Onze basilicum olijfolie bijvoorbeeld bestaat uit basilicum en olijfolie. Niet meer, niet minder. Deze eenvoudigheid geld ook voor ons maakproces. We mengen de ingrediënten in een tank en hebben vervolgens geduld.

Waar smaak groeit

Al meer dan 45 jaar telen we kruiden in Amsterdam en Beemster en aromatiseren we olijfolie en azijn. We verwerken veel en verse kruiden direct in onze producten. Dat proef je! Daarnaast werken we samen met Zuid- Europese producenten en lokale (fruit)telers die net zo bevlogen zijn als wij.

Productaanbod Abma's

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren