Rundvlees en co sfeerbeeld 1 Het beste rundvlees verkrijgbaar Rundvlees & Co Rundvlees en co sfeerbeeld 2 Zorgvuldig geselecteerde runderen Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Rundvlees & Co

Een echt familiebedrijf

Rundvlees & Co wordt gedreven door familie. Met liefde voor runderen en passie voor het slagersvak. Een familie met oog voor detail, waar arbeidsethos en de samenwerking met partners gepaard gaat. Door diverse rassen van verschillende partners uit Europa, hebben we een zeer compleet assortiment samengesteld. Dit alles met een no-nonsense houding waarmee we voor dag en dauw zorgdragen voor de mooiste rundvleesproducten.

Ware kwaliteit

Rundvlees & Co selecteert zelf de beste runderen in Europa onder de naam ‘Eurovee’. Vanuit de boerderijen waar Eurovee nauw mee samenwerkt gaan de runderen naar de locale slachterij om vervolgens bij Rundvlees & Co in de juiste snit te worden verwerkt en verpakt.

Productaanbod Rundvlees & Co

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren