Slow Food Masters Quality Meat, low & slow Slow Food Masters Slow Food Masters Pulled meat met heerlijke sauzen Postma Vleeswaren Gran Cru, smoked specialiteiten Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Slow Food Masters

Quality meat, low & slow

In Amerika is Pulled Pork al jaren een begrip en ook in Engeland en Scandinavië is het populair. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is een eerlijk, puur en bijzonder smaakvol vleesproduct, dat ambachtelijk wordt bereid. De mogelijkheden zijn eindeloos.Van een broodje tot de topping van een pizza, van een salade tot een sandwich en van een hartige taart tot tapas. Slow Food Masters presenteert de originele Pulled Pork – en tevens Pulled Chicken en Pulled Beef – nu ook op de Nederlandse markt en exporteert het naar diverse Europese landen. Met Pulled Pork, Chicken en Beef van Slow Food Masters kunnen snel en eenvoudig de lekkerste gerechten worden bereid, al dan niet in combinatie met onze speciale saus die erbij is ontwikkeld. Ideaal voor bijvoorbeeld de horeca maar ook vliegtuigcatering, saladeproducenten, cateringbedrijven, of de sandwichindustrie. Dit nieuwe vleesproduct is bovendien zeer verantwoord. Er wordt alleen gebruik gemaakt van mager vlees en van E-nummers, gluten of andere allergenen is geen sprake. De consument zal de keuze voor dit Clean Label product dus zeker waarderen.

Pulled meat met heerlijke sauzen

Linea recta vanuit de smoker wordt het vlees gepulled, oftewel: uit elkaar getrokken met speciale kammen. De uitkomst: kleine stukjes zacht en mals draadjesvlees waar zelfs oma’s alleen van kunnen dromen. Pulled Pork, Beef en Chicken is supersnel en easy te bereiden: op de barbecue, in de oven, combi-steamer, de pan of in de magnetron. Het resultaat is hoe dan ook overheerlijk, maar het kan nóg beter als je het vlees serveert met de saus die Slow Food Masters speciaal ontwikkeld heeft. Pulled Pork wordt nóg lekkerder met Whiskey Maple Sauce, Pulled Chicken scoort met Smokey Chicken Sauce en Pulled Beef is overheerlijk met Smokey Fruit Sauce. Vergeet zeker niet de coleslaw om het echt af te maken!

Gran Cru, smoked specialiteiten

Het was een logische stap. Na het succes van onze Pulled Meats, wilden we onze klanten verrassen met de nieuwste ontwikkelingen op BBQ-gebied. We hebben ons laten inspireren op onze reizen door de Verenigde Staten, waarbij we geregeld op verrassende lekkernijen zijn gestuit. Onze Grand Cru Smoked Meats zijn altijd vers en met veel zorg en toewijding bereidt. 24 uur lang gemarineerd en op traditionele Amerikaanse barbecuewijze gegaard in een speciale smoker, boven appelhout en open vuur. Deze bereidingswijze gecombineerd met onze homemade rub van een uitgebalanceerde mix aan specerijen, geeft het zachte malse vlees een unieke smaak. En dat proef je! Ons vlees wordt nooit gekookt (sous-vide), maar altijd ‘low and slow’ gegaard. Door deze bereiding zijn onze producten ‘ready to eat’. Met andere woorden, opwarmen en meteen de bijzondere smaakexplosie ervaren.

Productaanbod Slow Food Masters

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren