Pas Specialiteiten 5 Generaties topkwaliteit Pas Specialiteiten Pas Specialiteiten Geen concessies aan kwaliteit Puur genieten Pijl links Pijl rechts

Pas Specialiteiten

5 generaties topkwaliteit
Pasham is de naam voor een rauwe ham zoals die al vijf generaties (vanaf ongeveer 1865) gemaakt wordt door het slagersgeslacht van de Pas, geboren en getogen in Tilburg. Als ambachtelijke slagers maakten zij het vleeswaren-assortiment zelf en de rauwe ham en ontbijtspek waren hier een belangrijk onderdeel van en werden traditionele wijze bereid en ambachtelijk gerookt. Zodanig lekker dat de klanten van heinde en verre kwamen om ham en spek te kopen. Het succes van deze producten heeft ertoe geleid dat de broers Ben en Frans van de Pas in 1978 een hammenrokerij zijn begonnen. Daarna is het assortiment uitgebreid met tal van specialiteiten die passen in het hedendaagse consumptiepatroon.

Geen concessies aan kwaliteit
Alle producten worden bij binnenkomst streng gecontroleerd op snit en kwaliteit om vervolgens het proces te doorlopen. Daarna krijgen ze de tijd om in alle rust te rijpen om zodoende de juiste smaak en aroma te ontwikkelen. Aan deze processen worden nooit concessies gedaan om zo de hoge mate van kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen.

Puur genieten
Pas maakt delicatessen die geschikt zijn voor alle eetmomenten, van broodbeleg tot maaltijdcomponent, als culinair voorgerecht of bij de borrel. Puur genieten dus.

Productaanbod Pas Specialiteiten

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren