NextDeli Versunie Slidebanner 1 Meer dan 3000 versproducten Versunie Een rijkdom aan producten en merken NextDeli Versunie Topbanner 3 Sourcing voor leveranciers en ondernemers Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Versunie

Versunie is de grootste gespecialiseerde groothandel in verse producten van Nederland. Vanuit Heerhugowaard leveren wij dagelijks aan meer dan zevenhonderd zelfstandige ondernemers, bedrijven en instellingen. Niet alleen in het binnenland, maar ook aan supermarkten op de Antillen en in Suriname. Meer dan 3.000 producten zuivel en kaas, vlees en vis, delicatessen, kant-en-klaar maaltijden en vriesvers. Met 120 medewerkers zijn we zes dagen per week en 24 uur per dag aan het werk en blijven we onze slimme distributie door ontwikkelen.

Een rijkdom aan producten en merken

Een gevarieerd versassortiment en ambachtelijke versproducten is voor speciaalzaken, buurtwinkels en kleine supermarkten elke dag weer een uitdaging. De consument is bewust, laat zich graag inspireren, staat open voor een eetpatroon met meer verantwoorde versproducten, maar is altijd op zoek naar gemak. Versunie kan daarin een zorg uit handen nemen.

Sourcing voor leveranciers en ondernemers

Versunie is voor veel klanten én leveranciers een belangrijke partner voor sourcing en levering. Een onderscheidend assortiment voor de speciaalzaken is essentieel, door het volume dat door Versunie kan worden opgebouwd is het voor kleine producenten mogelijk om mooie producten onder de aandacht van de consument te brengen.

Bake-off brood assortiment

Hendrickx de Bakker biedt een assortiment van brood en banket met de lekkerste producten van de beste bakkers uit Europa. Het bake-off brood wordt exclusief door Versunie geleverd. De kwaliteit en smaak is authentiek door de recepturen waarin ook ‘levend desem’ wordt verwerkt. Het bakproces in steenovens geeft het brood zijn ambachtelijk karakter. Het assortiment van batards, baguettes, kleine broodjes en specialiteiten is voor veel speciaalzaken een welkome aanvulling.

Exclusieve specialiteiten in kaas- en vleeswaren

Voor specialiteiten van kaas en vleeswaren leveren wij naast een aantal bijzondere ambachtelijke merken exclusief het assortiment van Meesterhand. Vers van het mes, maar ook in voorverpakking.

Productaanbod Versunie

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren