Lekker puur Vink Fruitboerderij Kom je ook zelf fruit plukken? Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Vink Fruitboerderij

Vink Fruitboerderij ligt vlakbij fruitdorp Kraggenburg. In onze prachtige boomgaard van 22 hectare telen we appels, peren, pruimen, stoofperen en bramen. Gezond, maar bovenal lekker. Want vanuit onze passie voor fruit gaan we altijd voor de beste smaak.

Lekker puur

Lekker Puur is het eigen label van Vink Fruitboerderij. Je vindt de producten van dit label in onze boerderijwinkel en bij speciaalzaken. Met eigen ogen zien hoe we de jam en sauzen maken? Vanuit onze boerderijwinkel kijk je zo de ambachtelijke keuken in. Kom gerust eens om de hoek kijken! Woon je niet in de buurt maar wil je wel genieten van onze producten? Onze Lekker Puur producten zijn via NextDeli in heel Nederland verkrijgbaar.

Kom je ook zelf fruit plukken?

In onze fruitpluktuin kun je tijdens het oogstseizoen van begin september tot en met 23 oktober zelf fruit plukken, voor eigen gebruik. Bij aankomst mag je je melden in de boerderijwinkel. Neem een kruiwagen mee naar onze plukbaas, die in de pluktuin klaarstaat om je te helpen bij je zoektocht naar de mooiste stukken fruit.
Dit zijn onze openingstijden van de pluktuin:

– woensdag van 13.00 tot 17.00 uur
– vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
– zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Productaanbod Vink Fruitboerderij

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren