slide 2 Streekwijnen Gespecialiseerd assortiment Nederlandse Streekwijnen Transparante herkomst slide 1 Streekwijnen Nederlandse herkomst scoort! Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Nederlandse Streekwijnen

Uw unieke zakelijke partner op het gebied van 100 % Nederlandse wijn, van druif tot en met botteling 100% traceerbaar op Nederlands grondgebied!

Gespecialiseerd assortiment

Wij hebben een samenwerking met een 60-tal wijnhuizen waaronder diverse vegan & biologische huizen vanuit alle provincies. We hebben ongeveer 400 varianten beschikbaar buiten de 3 reguliere varianten rood, rosé &wit, natuurlijk mousserende klassieke gisting op de fles tot en met de Parelvarianten. Denk aan specialiteiten denk als Portvarianten waaronder een Tawny Trop 2010, alcoholvrije varianten, dessertwijnen & ciders!

Transparante herkomst

Wij komen bij de wijnboer thuis en op de wijngaard. We weten wat er speelt en staan volledig achter de denk- en werk wijze van deze specialisten. Uw trouwe maar (terecht) zeer kritische klant wil exact weten, waar, hoe, wanneer, invulling productieproces en andere actuele items met betrekking tot voeding & drinken weten voor consumptie.

Als specialist heeft u de unieke positie om uw klant advies te geven in een onderscheidend assortiment. Lokaal gericht, ambachtelijk, puur & eerlijk en vooral lekker & smaakvol. U kunt uw trouwe klant enthousiasmeren tot de aankoop van een fles Nederlandse wijn waarmee u zich in de winkel echt onderscheidt!

Nederlandse herkomst scoort!

De afgelopen jaren, mede door Coronapandemie, is Nederland herontdekt. Vraag naar lokaal, ambachtelijk, seizoensgebonden, leveranciers met een gezicht. Voedsel en dranken met een oprecht traceerbaar verhaal is explosief toegenomen. Het totale speelveld van retailspecialisten wordt de aankomende jaren nog dwingender, uitdagender, harder om in de loyaliteit/gunst van uw trouwe klant te blijven. Wij zijn ervan overtuigd dat een aanbod van Nederlandse wijn u 100% in gaat helpen om alle uitdagingen om te zetten naar USP van uw speciaalzaak.

Ons aanbod vindt U niet bij landelijke grootwinkelbedrijven of andere grootschalige retailers in openbare B2C segment, maar is exclusief voor u via NextDeli bestelbaar.

Productaanbod Nederlandse Streekwijnen

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren