De Kaasfabriek slide 1 We are born to be Cheese De Kaasfabriek De Kaasfabriek slide 2 De Kaasfabriek slide 3 Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van De Kaasfabriek

De Kaasfabriek is opgericht in 2009 door Erik van Dam. Hij had toen het idee om als kaashandelaar alleen te kiezen voor het speciaalkanaal. Specialisten hebben namelijk behoefte aan producten die niet via de supermarkten worden aangeboden. De afgelopen jaren is een prachtig assortiment opgebouwd met onderscheidende producten en concepten. Van bijzondere kazen van Hollandse bodem tot unieke kazen uit vele Europese landen (België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Spanje en Italië). Maar ook aanvullende producten zoals kaasvlinders, kaastoast, olijven, verse dips, zoete kaasbegeleiders en Spaanse amandelen vind je in ons assortiment.

Kaasstad Woerden

De Kaasfabriek is gevestigd midden in het Groene Hart van Holland, namelijk in Kaasstad Woerden. Aan de oostzijde van dit landelijk gelegen stadje heeft De Kaasfabriek haar kaaspakhuis staan. Naast rijpingsruimte en een koelcel voor de gekoelde producten (importkaas, olijven en dips) bevindt zich hier ook het verkoopkantoor. Je bent ten alle tijden van harte welkom om ons te bezoeken en ons assortiment te komen bekijken en natuurlijk te proeven!

Meedenken

Het gehele team van De Kaasfabriek heeft passie voor bijzondere kazen en voor ondernemers die deze mooie producten willen verkopen. Ons verkoopteam heeft de nodige ervaring “van achter de toonbank” om je te adviseren. Die kennis delen we graag met onze klanten. “We are born to be Cheese

Productaanbod De Kaasfabriek

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren