Vanuit de liefde voor het vak De worstmaker Beter leven keurmerk Ambachtelijke smaken Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van De worstmaker

Vanuit de liefde voor het vak

De worstmaker, een bedrijf dat worst maakt en nog zoveel meer. Ontstaan in 2018 vanuit de liefde voor het vak van het maken van worst en vleeswaren. Steeds vaker kwam de vraag of er worst verkocht werd. Naast inspirerende foodreizen naar Italië en workshops die De worstmaker regelmatig organiseert, is het nu ook mogelijk om lekkere droge worst en verschillende speksoorten te kopen. Op die manier kunnen anderen genieten van gewoon goede worst!

Ambachtelijke smaken

De worstmaker biedt verschillende soorten droge worst aan. De smaken knoflook, venkel en kruidnagel zitten standaard in het assortiment. Daarnaast is De worstmaker continu bezig met productontwikkeling en zullen andere smaken volgen.  Ook heeft de worstmaker een aanbod van verschillende speksoorten.  Naast gerookt ontbijtspek kan er gekozen worden voor venkelspek of Groninger spek. Het venkelspek en Groninger spek is minimaal 2 maanden gerijpt waardoor het een mooie volle en uitgesproken smaak heeft, handzaam verpakt in stukken van ongeveer 150 gram. Het gerookte ontbijtspek is al in handige reepjes gesneden. In het venkelspek vind je onder meer venkel, knoflook en peper terug. Voor de liefhebber van stevige smaken is er het Groninger spek met kruidnagel. 

Beter Leven Keurmerk

Alle producten van De worstmaker hebben minimaal Beter Leven Keurmerk 1*. De droge worst bestaat zelfs uit 100% Livar varkensvlees met Beter Leven Keurmerk 3*. Gewoon goede worst, gewoon goed spek. Kwaliteit en smaak op de eerste plaats, vol van smaak met zorg voor mens en dier. De producten zijn vacuüm verpakt met een kartonnen etiket waar de voedingswaarde op terug te vinden is. Klaar om zo in de winkel neer te leggen en door de lange houdbaarheid vrijwel geen kans op derving.

Productaanbod De worstmaker

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren