Uw leverancier van non-food artikelen Van Erkel Uw kwaliteit in onze handen.. Geef een professionele uitstraling aan uw winkel Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Van Erkel

Van Agentschap in decoratie tot totaalassortiment

Van Erkel is 26 jaar geleden opgericht door Frans van Erkel. Wat ooit begon als een agentschap in decoratie materialen, is uitgegroeid tot een totaalassortiment voor de bakkers, slagers, groentespeciaalzaken en viswinkels. Ons bedrijf heeft zich gesponnen om de wensen van onze klanten, de vers specialisten.

Van broodmanden tot verlichtingsplannen

In deze digitale wereld vol van mooie beelden is het hard werken als winkelier om je klanten te verleiden. Je winkel moet je klanten een warm gevoel geven, een gevoel van versheid, inspiratie en ambacht. Een plek waar ze hun favoriete producten kunnen kopen. Het hele plaatje moet kloppen! Bij ons kun je alles vinden om dit te bereiken. Denk hierbij aan stoepborden, stickers, toonbankschalen, beprijzings systemen, kaarthouders etc. etc.. Wij adviseren en helpen graag. 

Sfeer en beleving in jou vers winkel

Wij hebben alles in huis wat nodig is om je vers speciaalzaak dé sfeer en dé beleving te geven die je zoekt. Wij helpen onze klanten graag met advies, oplossingen, nieuwe producten en creatieve ideeën om je winkel tot volle potentie te benutten. Want juist in deze razende, digitale wereld, is er meer dan genoeg plaats voor de ambachtelijke vers specialist.

Productaanbod Van Erkel

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren