Zwiers Food Group Grondlegger van convience producten Zwiers Food Group Zwiers Food Group Een dynamisch familiebedrijf Zwiers Food Group Eenvoudig en snel te bereiden producten Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Zwiers Food Group

Oorsprong

Het begon allemaal zo simpel: een kleine supermarkt in een mooi dorpje maar dat werd al snel een slagerij in een stad.
Deze slagerij groeide uit zijn jas en werd een horecaleverancier die leverde in Nederland, België, Duitsland en Spanje.
De toon was gezet! Een nieuwe uitdaging bleef niet uit en dus kwam er een groothandel/productiebedrijf voor in de plaats dat zich voornamelijk richtte op de productie van schnitzels en cordon bleu’s.

In 2007 namen Ronnie Jongenelen en Marlou Zwiers het familiebedrijf over, daarna ging het hard. Na 5 FD Gazelle Awards in ontvangst te hebben mogen nemen voor een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is alles in een stroomversnelling terecht gekomen.

De Food Loods werd opgericht; een groothandelswinkel met proeflokaal, een vleeswarenbedrijf werd overgenomen alsook een groot gedeelte van Dalco Food. Alle vlees houdende producten van Dalco Food worden nu geproduceerd door de Zwiers Food Group.
Een grote speler op de convenience markt die zijn weerga niet kent.

Producten

Naast schnitzels en cordon bleu’s is er een uitgebreid assortiment aan andere convenience producten, bijvoorbeeld kipsaté schnitzel of kip nuggets.
Deze zijn authentiek en uniek in smaak en presentatie.

Er zijn productielocaties verspreidt over Nederland en Duitsland, de productiecapaciteit is enorm.
Volumes spelen geen rol. Alles kan gemaakt worden!

De producten worden bevroren aangeleverd in dozen waarna u deze kunt verpakken in uw eigen dozen of andere verpakkingen.
Na ontdooien kunt u deze nog circa een week vers verkopen.

Uniek

In het proeflokaal/winkel is er direct contact met de eindgebruiker zodat we precies weten wat de consument wil en wenst. Hierdoor zijn we koploper in onze branche.
Wilt u ook de beste convenience producten verkopen die er op de markt zijn dan hebt u nu de kans.
Ronnie en Marlou heten u van harte welkom in de familie van de Zwiers Food Group!

Productaanbod Zwiers Food Group

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren