BR-Tomassen slide 1 Eenden van Hollandse origine! BR-Tomassen BR-Tomassen slide 2 Een herkenbare smaaksensatie! BR-Tomassen slide 3 Dé Pekingeend specialist! Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van BR-Tomassen

BR-Tomassen werkt op een unieke manier samen met alle partners in de keten. Zo beheersen we de totale kwaliteit van het productieproces. Vanaf de voerfabricage tot en met de aflevering van onze eindproducten. Onder BR-Tomasssen valt Duck-To Bv & Duck-To Convenience Uden (verleden Lucky Duck)

Eenden van Hollandse origine!

De Duck-To eenden zijn van Hollandse origine en staan bekend om hun consistente hoge kwaliteit van smaak. Ze zijn glad aan de buitenzijde, onbeschadigd en vrij van veren. Het vet- en cholesterolgehalte is laag. De vleesstructuur is heerlijk mals! Onze eenden zijn vrij van salmonella en zonder toevoeging van antibiotica en hormonen.

Een herkenbare smaaksensatie!

Duck-To Convenience Uden is de onmisbare toevoeging voor de traditionele Oosterse keuken. Hier draait het allemaal om geuren, kleuren en smaken. De kwalitatief hoogwaardige vleesproducten zoals ready-to-eat, maaltijdcomponenten en kant-en-klare gerechten zijn voorzien van authentieke Oosterse kruiden en geven een herkenbare smaaksensatie.

Dé Pekingeend specialist!

Het assortiment van Lucky Duck bestaat uit pekingeend, varkens- en kippenvlees. De pekingeend wordt in eigen beheer geproduceerd volgens de nieuwste technieken en hoogste veiligheidsnormen. De varken- en kipproducten worden met zorg samengesteld door samen te werken met topleveranciers uit Europa.

Productaanbod BR-Tomassen

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren