Taste#5 staat voor de 5e smaak: Umami Taste#5 Bomba! The ultimate taste paste BR-Tomassen slide 3 Naturoma The culinairy sauce Pijl links Pijl rechts

Taste#5 staat voor de 5e smaak: Umami

Taste#5 is een revolutionaire lijn van smaakversterkers gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Ontworpen om consumenten in staat te stellen om de complexe smaken moeiteloos toe te voegen aan van hun gerechten. Taste#5 staat voor de 5de smaak: Umami, een van de basissmaken naast zout, zoet, bitter en zuur. De Taste#5 lijn bestaat uit twee kooksensaties:

Bomba! The ultimate taste paste

Bomba! kookpasta’s zijn tubes vol met authentieke smaken die op een traditionele wijze en met hoge kwaliteit ingrediënten bereid worden. We laten de ingrediënten langzaam koken en geven ze de tijd om smaken los te laten.  Het eerste product in de Bomba! lijn is de basis van vele Italiaanse gerechten: Bomba! Tomato XXX,  een heerlijke ambachtelijke drievoudig geconcentreerde tomatenpuree verrijkt met volle rode wijn en een smaakvolle sofrito die moeiteloos de rijke smaken van slow food onthult!

Geïnspireerd op de Italiaanse variant hebben we nu 3 wereldse smaken toegevoegd.

– Bomba! Bombay Surprise: Een tomatenpuree met authentieke indiaanse elementen.

– Bomba! Mystic Bangkok: Een smakelijke Aziatische culinaire tomatenpasta.

– Bomba! Arabian Night: Een smaak samensmelting uit het Midden-Oosten met tomatenpuree en aubergine.

Met deze wereldse smaken voeg je makkelijk aan verschillende gerechten die typische wereldse smaak toe. Naast deze toegankelijke kookpasta’s hebben we ook een ultieme umami bom ontwikkeld gebaseerd op umami rijke ingrediënten zoals, ansjovis, Parmezaanse kaas, zwarte olijven en knoflook. Deze umami pasta laat je smaakpupillen exploderen.

Naturoma The culinairy sauce

Naturoma® is een culinaire kooksaus gebaseerd op natuurlijke umami componenten waaronder de witte champignon. Deze culinaire kooksaus is perfect om de smaak van soepen, sauzen, groenten, salades en nog veel meer te versterken! Het product is glutenvrij, gistvrij, e-nummer vrij, vegetarisch, en bevat 20% minder zout.


Productaanbod Taste#5

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren